Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Mad Clip – 1 χρόνος: Το συγκινητικό μήνυμα της Ελένης Φουρέιρα
LIFESTYLE

Mad Clip – 1 χρόνος: Το συγκινητικό μήνυμα της Ελένης Φουρέιρα

Mad Clip - 1 χρόνος: Η ανάρτηση με τα κοινά στιγμιότυπα

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα 2 Σεπτεμβρίου από τον τραγικό θάνατο του Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με το πολυτελές αυτοκίνητό του. Ο τράπερ βρισκόταν στον γάμο της μάνατζέρ του όταν τις πρώτες πρωινές ώρες αποχώρησε για να επιστρέψει στο σπίτι του. Λίγο νωρίτερα, είχε ανέβει στη σκηνή της γαμήλιας δεξίωσης με την Ελένη Φουρέιρα και είχαν τραγουδήσει μαζί προς τιμήν του νιόπαντρου ζευγαριού.

Η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή από τα πρώτα λεπτά, με πλήθος κόσμου να συγκεκτρώνεται αμέσως στο σημείο του δυστυχήματος και να αφήνει από ένα λουλούδι και μια φωτογραφία του Mad Clip. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέιρα θέλησε να τιμήσει την μνήμη του αγαπημένου της φίλου και συνεργάτη, και ανέβασε ένα μήνυμα για την συμπλήρωση του ενός έτους από την απώλειά του. «Ένας χρόνος χωρίς εσένα. Μας λείπεις Mad Clip» έγραψε η Ελένη Φουρέιρα, αναρτώντας ταυτόχρονα και πέντε κοινές τους φωτογραφίες.

Δες τα στιγμιότυπα:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Λίγες ημέρες μετά το τροχαίο σοκ, η Ελένη Φουρέιρα είχε ξεσπάσει σε κλάματα σε live που θα έδιναν μαζί με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις