Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατσαφάδου διάρρηξη: Έσπασαν το κατάστημά της στο Περιστέρι
LIFESTYLE

Κατσαφάδου διάρρηξη: Έσπασαν το κατάστημά της στο Περιστέρι

Κατσαφάδου διάρρηξη: Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η Δήμητρα Κατσαφάδου ανεβάζοντας φωτογραφίες στα Instagram Stories

Μια δυσάρεστη έκπληξη είχε το πρωί της Τετάρτης η Δήμητρα Κατσαφάδου, όταν βρέθηκε στο κατάστημα καλλυντικών που διατηρεί στο Περιστέρι, καθώς έπεσε θύμα διαρρηκτών.  Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία του μαγαζιού και πήραν από μέσα πολλά από τα ακριβά προϊόντα της. Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η Δήμητρα Κατσαφάδου ανεβάζοντας φωτογραφίες στα Instagram Stories της από τις ζημιές που υπέστη το κατάστημα. «Μου σπάσατε το μαγαζί στο Περιστέρι για να πάρετε τις κρέμες;;; Θα σας τις έδινα δωρεάν», έγραψε χαρακτηριστικά δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το μεγαλείο της ψυχής της.

‘500 κρέμες, 30-40 ευρώ η καθεμία’

Μιλώντας στο Tlife η Δήμητρα Κατσαφάδου,  αποκάλυψε ότι οι διαρρήκτες της πήραν μόνο κρέμες και όχι χρήματα από το ταμείο. Μάλιστα, η λεία φαίνεται πως ήταν πάνω από 10.000 ευρώ, εξαιτίας του υψηλού κόστους των προϊόντων της. «Έσπασαν το μαγαζί στις 4 τα ξημερώματα με πέτρα. Πήγαν κατευθείαν στα ψυγεία, δεν κοίταξαν για τίποτα άλλο, ούτε για χρήματα, πήραν πάρα πολλές κρέμες. Γύρω στις 500 κρέμες. Γενικά επειδή βάζω καλά υλικά στα προϊόντα μου και οι συσκευασίες είναι όντως κοσμήματα έχουμε μια μεγάλη απώλεια. Μπήκαν για να πάρουν αυτά μόνο, είναι φοβερό. 500 κρέμες, 30-40 ευρώ η καθεμία. Χάλασε το ψυγείο, έσπασαν τις βιτρίνες.

Έχουμε κάμερες και φαίνονται ευδιάκριτα τα πρόσωπά τους. Έχει έρθει η σήμανση, έχουν πάρει αποτυπώματα. Δεν περιμέναμε ότι θα γίνει κάτι τέτοιο στο Περιστέρι, μπήκαν με ωραίο τρόπο, οι γείτονες δεν άκουσαν τίποτα. Υπάρχουν πολύ χειρότερα, οι άνθρωποι μπήκαν να πάρουν τις κρέμες που εγώ τις δίνω σωρηδόν στο Instagram. Μπορεί να ήταν κάποιος ανταγωνιστής. Πολλές φορές με αντιγράφουν κιόλας. Πήραν πολλά προϊόντα, όλο το ψυγείο» δήλωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις