Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κέιτ Μος κολιέ: Τα πρώτα… αηδιαστικά διαμάντια
ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μος κολιέ: Τα πρώτα… αηδιαστικά διαμάντια

Κέιτ Μος κολιέ: Η Κέιτ Μος θυμήθηκε τη φορά που ο Τζόνι Ντεπ τής έκανε δώρο ένα κολιέ που έβγαλε από τα οπίσθιά του

Η Κέιτ Μος αναμφίβολα εξέπληξε τους θαυμαστές της αποκαλύπτοντας τον περίεργο τρόπο με τον οποίο ο Τζόνι Ντεπ της έκανε δώρο το πρώτο της διαμαντένιο κολιέ. Η 48χρονη σήμερα Κέιτ Μος και ο 58χρονος ηθοποιός ήταν το πιο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ όταν έβγαιναν από το 1994 έως το 1998, με τη σχέση τους να γίνεται και πάλι πρωτοσέλιδο πρόσφατα, όταν κλήθηκε να καταθέσει στη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ.

Μιλώντας στη βρετανική Vogue για ένα ιδιαίτερα αξιομνημόνευτο περιστατικό όταν ήταν ζευγάρι, η Κέιτ Μος είπε: «Εκείνο το διαμαντένιο κολιέ που μου έδωσε ο Τζόνι, ήταν τα πρώτα μου διαμάντια. Τα είχε βάλει στα οπίσθιά του». «Ετοιμαζόμασταν να βγούμε για δείπνο και μου είπε: ‘Έχω κάτι στον πισινό μου, μπορείς να ρίξεις μια ματιά;’ και εγώ του είπα ‘τι;’ και έβαλα το χέρι μου στο παντελόνι του και έβγαλα ένα διαμαντένιο κολιέ. Αυτό το διαμαντένιο κολιέ». Ο Τζόνι Ντεπ ήταν γνωστός για τα πανάκριβα δώρα του και μάλιστα για τα 32α γενέθλια της Κέιτ Μος, είχε ξοδέψει για να γεμίσει την μπανιέρα στο ξενοδοχείο Portobello του Λονδίνου με σαμπάνια.

Η κατάθεση στη δίκη

Η σχέση του πρώην ζευγαριού ήρθε ξανά στην επικαιρότητα το καλοκαίρι, όταν το μοντέλο κλήθηκε να καταθέσει για λογαριασμό του Τζόνι Ντεπ και να καταρρίψει τον ισχυρισμό της Άμπερ Χερντ πως κάποτε την είχε σπρώξει από μια σκάλα.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, η Άμπερ Χερντ ισχυρίστηκε πως ο Τζόνι Ντεπ κάποτε έσπρωξε την Κέιτ Μος από μια σκάλα – ωστόσο σύμφωνα με το μοντέλο – ο ηθοποιός στην πραγματικότητα τη βοήθησε αφού γλίστρησε κατά λάθος. Η Κέιτ Μος είπε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της πως ο Τζόνι ποτέ δεν την «έσπρωξε ή την πέταξε από κάποια σκάλα» αντιθέτως την φρόντισε όταν σκόνταψε, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Τζαμάικα.

«Φεύγαμε από το δωμάτιο και ο Τζόνι βγήκε πριν από μένα. Είχε πέσει βροχή και καθώς έβγαινα από το δωμάτιο, γλίστρησα από τις σκάλες. Χτύπησα την πλάτη μου και ούρλιαξα γιατί δεν ήξερα τι είχε συμβεί». Ακολούθως ανέφερε πως ο Τζόνι επέστρεψε τρέχοντας για να τη βοηθήσει, προσθέτοντας ότι «την μετέφερε στο δωμάτιό της και την φρόντισε». Ερωτηθείς ευθέως από τους δικηγόρους του Τζόνι Ντεπ εάν την έσπρωξε ποτέ από τις σκάλες, η Κέιτ Μος απάντησε: «Όχι. Όχι, ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε ή δεν με πέταξε από καμία σκάλα» είπε στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις