Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόρη Τατιάνας Στεφανίδου: Το τέλειο σπίτι της Λυδίας στην Αμερική
LIFESTYLE

Κόρη Τατιάνας Στεφανίδου: Το τέλειο σπίτι της Λυδίας στην Αμερική

Κόρη Τατιάνας Στεφανίδου: Εχει θέα που «κόβει» την ανάσα

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν τελειώσει για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι οποίοι βρέθηκαν στο αγαπημένο του Ιόνιο αλλά και τον Αργοσαρωνικό. Πλέον ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου, λίγο πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα, ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη με την κόρη της που ξεκινά εκεί τις σπουδές της. Η Λυδία Ευαγγελάτου που αποφοίτησε τον Ιούνιο από το σχολείο είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της και πρόκειται να ξεκινήσει σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Στο πλευρό της είναι η μητέρα της, που έκανε το βράδυ της Τρίτης μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας στους followers το διαμέρισμα της Λυδίας στη Νέα Υόρκη και τη θέα που πραγματικά κόβει την ανάσα.

Νέα ζωή

«Νέα ζωή ψυχή μου @lydiaevangelatou 💜Το σύμπαν μικρό για να χωρέσει το συναίσθημα. Σε λατρεύω!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Νικόλα (1999) και τη Λυδία (2004). Ο Νικόλας σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Kent στο Canterbury της Αγγλίας. Ο Νίκος Ευαγγελάτος εκτός από τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με την Τατιάνα Στεφανίδου, τη Λυδία και τον Νικόλα, έχει ακόμη ένα γιο, τον 26χρονο Λάμπη. «Ο γιος μου, ο Νικόλας, σπουδάζει οικονομικά και εργάζεται παράλληλα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ υπερήφανος που δεν θέλει να μας επιβαρύνει. Ο Λάμπης μας ολοκληρώνει το πανεπιστήμιό του, πιάνει κι αυτός δουλειά. Επειδή η σφραγίδα των γονιών ήταν αρκετά έντονη στον χώρο της δημοσιογραφίας, αρχικά ο Νίκος τα απέτρεψε από το να μπουν στον χώρο μας. Προς το παρόν δεν θα ασχοληθούν. Η Λυδία φέτος θα δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις, κατευθύνεται προς τα οικονομικά. Είμαστε κολλητές, αυτοκόλλητες!», είχε δηλώσει η Τατιάνα Στεφανίδου σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν λίγους μήνες στο Happy Day.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις