Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σακίρα – Ναδάλ: Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σακίρα – Ναδάλ: Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις

Σακίρα - Ναδάλ: Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται Ισπανός δημοσιογράφος

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις γύρω από τη σχέση της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ έρχονται στο φως της δημοσιότητας, έπειτα από τον χωρισμό τους. Η προσωπική ζωή ενός εκ των πιο «καυτών» ζευγαριών της showbiz, που πλέον δεν βαδίζει τον ίδιο δρόμο, μπαίνει όλο και περισσότερο στο… μικροσκόπιο των ΜΜΕ. Μάλιστα, η τελευταία αποκάλυψη αφορά τη Σακίρα. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται Ισπανός δημοσιογράφος, η Κολομβιανή σούπερ σταρ διατηρούσε σχέση με έναν άλλον κορυφαίο και πολύ διάσημο αθλητή, τον Ράφα Ναδάλ.

Σύμφωνα με τον Τζόρντι Μάρντι, στην εκπομπή «America Noticias», η Σακίρα είχε έναν δεσμό το 2010, πριν γνωρίσει τον Ζεράρ Πικέ, με τον Ισπανό τενίστα. Μπορεί να μην αποκάλυψε δημόσια το όνομα του αθλητή, αλλά τα στοιχεία που έδωσε ουσιαστικά τον φωτογράφισαν. «Η Σακίρα είχε κάνει ένα βίντεοκλιπ με τον Αλεχάντρο Σανθ, όμως ποτέ δεν είχε κάποια σχέση μαζί του. Έμπλεξε με κάποιον εξίσου διάσημο ή και περισσότερο», ανέφερε ο Μάρντι. Και συνέχισε: «Πρόκειται για ένα πρόσωπο παγκοσμίου φήμης και είναι κορυφαίος αθλητής. Δεν είναι ποδοσφαιριστής, είναι τενίστας. Υπήρχε και ένα βίντεο που την έδειχνε με έναν αθλητή στην Ισπανία. Είναι ανάμεσα στους τρεις καλύτερους αθλητές στην ιστορία της χώρας. Το αφήνω εδώ, δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα».

Στα παιδιά η προσοχή της Σακίρα

Τελικά, ο παρουσιαστής της εκπομπής τον πίεσε αρκετά και έκανε μια ερώτηση που ήταν και η καθοριστική για να αποκαλυφθεί ποιος ήταν ο άνδρας αυτός, για τον οποίο μιλούσε ο δημοσιογράφος. «Το εν λόγω πρόσωπο έχει κερδίσει τα περισσότερα Γκραν Σλαμ στην ιστορία;» ήταν η ερώτηση, και η απάντηση ουσιαστικά δόθηκε μόνη της. Πάντως, όλα αυτά φαίνεται πως απασχολούν λίγο (αν όχι σχεδόν καθόλου) τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος πλέον δεν κρύβει τη σχέση του με την Κλάρα Κία Μαρτί. Όσο για τη Σακίρα, την ώρα που τα ΜΜΕ «σκαλίζουν» την προσωπική της ζωή για να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα, εκείνη έχει μπει πλέον σε μια νέα ρότα, καθώς έχει χωρίσει με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, επικεντρώνοντας την προσοχή της στα παιδιά τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις