Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηδεία 15χρονου Χαλκιδική: Σπαραγμός για τον ανήλικο Τάσο
ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία 15χρονου Χαλκιδική: Σπαραγμός για τον ανήλικο Τάσο

Κηδεία 15χρονου Χαλκιδική: Τις ιστολογικές εξετάσεις περιμένουν για οριστικές απαντήσεις συγγενείς και φίλοι.

Το τελευταίο «αντίο» στον 15χρονο Τάσο, που έχασε τη ζωή από πνιγμό σε θάλασσα της Χαλκιδικής, είπαν συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές στο Λιποχώρι Σκύδρας. Με λευκά λουλούδια στα χέρια και εμφανώς συγκινημένοι, οικογένεια, φίλοι και γνωστοί ακολούθησαν την πομπή φτάνοντας στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στο Λιποχώρι για να τιμήσουν τη μνήμη του νεαρού παιδιού που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα. Τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς του 15χρονου, που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι έχασαν τον μονάκριβο γιο τους.

Ο πνιγμός αιτία θανάτου

Όπως έγραψε το TheOpinion, ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας η νεκροψία-νεκροτομή του 15χρονου, που χθες ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στα Νέα Φλογητά, στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αιτία θανάτου του νεαρού ήταν ο πνιγμός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνουν περεταίρω ιστολογικές εξετάσεις για να εξακριβωθεί το τι ακριβώς έπαθε ο άτυχος 15χρονος.

Σύμφωνα με οικογενειακό φίλο, ο 15χρονος δεν ήξερε να κολυμπάει, ενώ στο σημείο που τα παιδιά κολυμπούσαν, η θάλασσα βαθαίνει απότομα και υπάρχει η εικασία ότι το παιδί μπορεί να πάτησε σε λακκούβα και να μην πρόλαβε να βγει στην επιφάνεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις