Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εκκλησία των Εθνών – εξορκισμοί: 4.000 ευρώ για να «της λύσουν τα μάγια»
ΕΛΛΑΔΑ

Εκκλησία των Εθνών – εξορκισμοί: 4.000 ευρώ για να «της λύσουν τα μάγια»

Εκκλησία των Εθνών - εξορκισμοί: Τα παιδιά της καταγγέλλουσας, μόλις αντιλήφθηκαν την κατάσταση, την απέτρεψαν από το να πάει

Μια γυναίκα καταγγέλλει πως η «Εκκλησία των Εθνών» τής ζήτησε 4.000 ευρώ για να «της λύσουν τα μάγια», μέσω εξορκισμού. Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τις τακτικές τής αίρεσης «Εκκλησία των Εθνών». Παρότι ο παράνομος χώρος λατρείας έχει σφραγιστεί, φαίνεται πως συνεχίζονται οι τελετές και οι εξορκισμοί. Σύμφωνα με πληροφορίες του LIVE NEWS, μια γυναίκα κατήγγειλε πως συγκεκριμένη κυρία, που είδε στα πλάνα τα οποία δημοσιεύθηκαν, είναι εκείνη που την προσηλύτισε στην αίρεση και την έπεισε πως της είχαν κάνει μάγια.

«Μου είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου. Μία μαύρη γυναίκα, την είδα εκεί σε ένα βίντεο. Εκείνη με βρήκε στο κάμπινγκ στη Χαλκιδική. “Ξέρετε τι;”, λέει, “σας παρακολουθώ από χθες, κάποιος σας έχει κάνει μάγια”. Ακριβώς αυτό είπε. Στο μεταξύ, εγώ πιστεύω στα μάγια», ανέφερε η καταγγέλλουσα.

Της ζήτησαν 4.000 ευρώ για να της «λύσουν τα μάγια»

«Και μου λέει “εγώ διάβασα τον χάρτη σου, σου έχουν κάνει μαύρα μάγια”, λέει, “όμως αυτά δεν μπορούμε να τα λύσουμε τζάμπα, κοστίζουν πολλά”, και μου λέει “4 χιλιάρικα”. Λέω εγώ: “Πού να βρω αυτά τα λεφτά;” και γυρνάει και λέει: “Εντάξει, μπορούμε να κάνουμε διακανονισμό”, λέω: “δεν δουλεύω”. “Κυρία μου”, λέει, “μήπως έχεις χρυσαφικά να δώσεις;”. Εγώ πίστευα, και άρχισα να κλαίω που δεν έχω λεφτά. Με ρώτησαν αν έχω σπίτι στην πρώτη συνάντηση, λέει “αν φέρεις τίτλους του σπιτιού σου, να κρατήσουμε εμείς ώστε να ξεχρεώσεις και να πάρεις τα χαρτιά πίσω”». Τα παιδιά της καταγγέλλουσας, μόλις αντιλήφθηκαν την κατάσταση, την απέτρεψαν από το να πάει, την τελευταία στιγμή.

«Είχαμε συμφωνήσει να έρθει ταξί να με πάρει για να δώσω τα κοσμήματα και τους τίτλους του σπιτιού. Ήρθε η κόρη μου και με πρόλαβε. Μετά δεν επικοινωνήσαμε ξανά», αναφέρει η γυναίκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις