Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γάμος Μαυρικίου – Ιλάειρας: Η παραμυθένια τελετή και η φαντασμαγορική δεξίωση
LIFESTYLE

Γάμος Μαυρικίου – Ιλάειρας: Η παραμυθένια τελετή και η φαντασμαγορική δεξίωση

Γάμος Μαυρικίου - Ιλάειρας: Το ζευγάρι παντρεύτηκε με 2.000 καλεσμένους

Ο γάμος του παραγωγού και τραγουδιστή απο την Κύπρου Μαυρίκιου Μαυρικίου ο οποίος μπήκε ξαφνικά στις ζωές μας τους τελευταίους μήνες με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση η οποία δηλώνει σχεδιάστρια μόδας ήταν όσο υπερβολικός φανταζόμασταν. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια φαντασμαγορική τελετή στην Κύπρο. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό. Το ζευγάρι είχε καλέσει 2.000 καλεσμένους και είχε αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησία συνοδεία αυτοκινητοπομπής, με τους δρόμους στη Λεμεσό να κλείνουν για τον γάμο – υπερπαραγωγή. Το μυστήριο κράτησε περίπου μία ώρα και ο γαμπρός διάβασε από μικροφώνου την προσευχή Πάτερ Ημών, παρόλο που είθισται να την λένε οι ψάλτες. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου φορούσε λευκό κοστούμι με χρυσές λεπτομέρειες και ένα χρυσό στέμμα στο πέτο, ενώ χρυσές λεπτομέρειες είχε και το νυφικό της Ιλάειρας. Τα παπούτσια του γαμπρού ήταν λευκά με χρυσά κορδόνια. Όργανα συνόδευσαν το ζευγάρι στην πύλη της εκκλησίας. Η Ιλάειρα Ζήση έφτασε λίγο αργότερα φορώντας τιάρα και πριγκιπικό νυφικό. Τεράστιες ανθοσυνθέσεις με λευκά λουλούδια τοποθετημένα σε λευκές βάσεις και ασημένια βάζα ήταν ο στολισμός της εκκλησίας.

Η δεξίωση του γάμου

Την νύφη συνόδευαν 17 παρανυφάκια Μετά τον γάμο, ακολούθησε λαμπρή και φαντασμαγορική δεξίωση στο Monte Caputo στη Λεμεσό, όποθυ η προσέλευση έγινε σε φάση τριών σταδίων. Το ζευγάρι έκοψε την πολυόροφη τούρτα του πάνω στη σκηνή. Στη συνέχεια χόρεψαν τον πρώτο τους χορό. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες μας το ταξίδι του μέλιτος έχει ήδη καθοριστεί και θα είναι στον… Άγιο Μαυρίκιο.

Το κόψιμο της πενταόροφης τούρτας

Το μενού του γάμου είναι κλασικό κυπριακό, με ρύζι, noodles, κρέας, διαφορετικές σαλάτες και γαμοπίλαφο. Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήρθε όταν ο Μαυρίκιος ανακοίνωσε πως θα τραγουδούσε η Έλλη Κοκκίνου.

Η πρώτη ανάρτηση του γαμπρού από τον παραμυθένιο γάμο στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις