Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 36χρονη πισίνα: Συγκλονισμένη η Νάξος – Τα τελευταία λεπτά της τραγωδίας
ΕΛΛΑΔΑ

36χρονη πισίνα: Συγκλονισμένη η Νάξος – Τα τελευταία λεπτά της τραγωδίας

36χρονη πισίνα: Η 36χρονη έχασε τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν μέσα στην παιδική πισίνα

Συγκλονισμένη είναι η Νάξος μετά από τον θάνατο 36χρονης γυναίκας, που πνίγηκε μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού της σε πισίνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το «naxostimes», η άτυχη 36χρονη μπήκε στην παιδική πισίνα το μεσημέρι, περί τις 15:00, για να πάρει μαζί της και το παιδί της αργότερα, ώστε να παίξουν μέσα στο νερό. Στην πισίνα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπήρχαν κι άλλα παιδιά εκείνη την ώρα. Η 36χρονη έχασε τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν μέσα στην παιδική πισίνα. Πρώτα την είδαν τα παιδιά, γράφει το τοπικό Μέσο και αναφέρει ότι ένα παιδί μεγαλύτερης ηλικίας δεν κατάλαβε αμέσως τι συνέβη και νόμιζε ότι η κοπέλα έκανε αστεία.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει αναφέροντας ότι οι άνθρωποι της επιχείρησης και άλλοι που βρίσκονταν στο σημείο κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και, έντρομοι, έσπευσαν να βγάλουν από το νερό την κοπέλα. Προσπάθησαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν ασθενοφόρο και την αστυνομία, ενώ το παιδί της φώναζε κι έκλαιγε. Η 36χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Το ανήλικο παιδί της ανέλαβαν οι αστυνομικές αρχές που το οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα μέχρι που ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς του και το πήραν λίγο αργότερα.

Νάξος: Δεν φώναξε καν βοήθεια ή άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στην πισίνα

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες η 36χρονη δεν φώναξε καν «βοήθεια» ούτε κανείς αντιλήφθηκε να κάνει κάποια κίνηση που να μαρτυρά αυτό που της συνέβαινε. Ωστόσο, όπως γράφει το «naxostime», επικαλούμενο πηγές πληροφοριών, σύμφωνα με τις μετρήσεις που έγιναν από τις Αρχές, το νερό στην πισίνα ήταν ρηχό και δεν ξεπερνούσε τα 70 εκατοστά και για τον λόγο αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατος της άτυχης γυναίκας να οφείλεται σε παθολογικά αίτια -εξετάζεται το ενδεχόμενο ανακοπής καρδιάς.

Η σορός της μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά όπου η νεκροψία αναμένεται να ρίξει φως για τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση διαθέτει δύο πισίνες, μία για ενήλικες και μία παιδική και πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για την ασφάλεια των κολυμβητών αφού υπήρχαν υπεύθυνοι γι αυτές, όπως ορίζει ο νόμος, πάντα σύμφωνα με το «naxostimes».

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας που συνέλαβε τους δύο ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις