Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ γάμος: Το τραγούδι που του αφιέρωσε και η αντίδρασή του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ γάμος: Το τραγούδι που του αφιέρωσε και η αντίδρασή του

Τζένιφερ Λόπεζ -Μπεν Άφλεκ γάμος: Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην έπαυλη του Μπεν Άφλεκ στη Τζόρτζια

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν χορταίνει τον Μπεν Άφλεκ: Αυτό ακριβώς του είπε με ένα τραγούδι και ένα χορό μπροστά στους καλεσμένους τους στη γαμήλια δεξίωση. Υπενθυμίζεται πως ο γάμος του ζευγαριού έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην έπαυλη του Μπεν Άφλεκ στη Τζόρτζια, με θέμα το παλιό Χόλιγουντ και όλοι οι καλεσμένοι φορούσαν λευκά. Κι ενώ μπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ να μας έδειξε φωτογραφίες από τα τρία – εντυπωσιακά και πανάκριβα – νυφικά της, εικόνες από τη γαμήλια δεξίωση ή το τι έγινε σε αυτήν, δεν είχαμε δει. Το TMZ λοιπόν κατάφερε να αποκτήσει ένα βίντεο από τους εορτασμούς και μάλιστα ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο. Την σερενάτα στον αγαπημένο της.

Φορώντας το εντυπωσιακό νυφικό με τις πέρλες και την ανοιχτή πλάτη, η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβηκε στην πίστα μπροστά στον Μπεν Άφλεκ, ο οποίος καθόταν σε μία καρέκλα με ένα χαμόγελο που έφτανε μέχρι τα αυτιά και έκανε ένα χορευτικό πρόγραμμα με δύο χορευτές της, ερμηνεύοντας παράλληλα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον νέο της σύζυγο. Το τραγούδι περιείχε πολύ τρυφερούς στίχους όπως «I can’t get enough» (Δεν σε χορταίνω) που επαναλαμβάνεται στο ρεφρέν. Επίσης ακούγονται οι φράσεις: «Μπορώ να νιώσω το πάθος στα μάτια σου. Είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί σου. Ξέρεις ότι δε σε χορταίνω. Ξέρεις ότι δε σε χορταίνω». Ο Μπεν Άφλεκ σίγουρα φάνηκε να απολαμβάνει την ιδιαίτερη αυτή στιγμή και χαμογελούσε όλο χαρά στην νέα του νύφη.

Σ’ αγαπώ, είσαι τέλειος

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζένιφερ Λόπεζ γράφει ένα τραγούδι αφιερωμένο στον καλό της. Είναι γνωστό ότι έγραψε το «Dear Ben», το οποίο περιλαμβανόταν στο άλμπουμ της «This Is Me… Then» του 2002, με τους στίχους να λένε: «Είσαι τέλειος, Δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να είμαι με κανέναν άλλον. Φαίνεται πως είμαι εθισμένη στον τρόπο που σου αρέσει να με αγγίζεις. Σ’ αγαπώ, είσαι τέλειος. Μια εκδήλωση των ονείρων μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις