Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Μπαλατσινού Πάτμος: Μια υπέροχη… συνάντηση
LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού Πάτμος: Μια υπέροχη… συνάντηση

Τζένη Μπαλατσινού Πάτμος: Δείτε τη δημοσίευση του μοντέλου από τη βόλτα της με το σκάφος

Η Τζένη Μπαλατσινού απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της, λίγο πριν ολοκληρωθεί ο Αύγουστος και επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Αθήνα. Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και το φετινό, ίδια επέλεξε την Πάτμο για να ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος διακοπών. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε ένα εντυπωσιακό βίντεο με την εμπειρία της κατά τη διάρκεια μια βόλτας με σκάφος στο Αιγαίο.

Η Τζένη Μπαλατσινού καθώς έκανε την βόλτα της στα ανοιχτά, είδε μπροστά της ένα κοπάδι από δελφίνια. Η ίδια βιντεοσκόπησε τη μαγική στιγμή, ενώ με μία ανάρτηση παρουσίασε το βίντεο στους διαδικτυακούς της φίλους, γράφοντας στη λεζάντα «Μόνο Ελλάδα».

Διακοπές με τον μικρούλη

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο συζυγός της Βασίλης Κικίλιας πέρασαν το καλοκαίρι τους στην Πάτμο, παρέα με τον γιο τους, Παναγιώτη – Αντώνιο. Στο νησί, ο Βασίλης Κικίλιας είχε την ευκαιρία να περάσει πολύ χρόνο με τον γιο του, που ήρθε στη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020.

Μάλιστα σε προηγούμενη δημοσίευσή του ο Υπουργός θέλησε να μοιραστεί με τους ιντερνετικούς του ακολούθους στο Instagram μία φωτογραφία με τον γιο του, από την ώρα που τον έλουζε με το λάστιχο. Ο ίδιος έσκυψε ώστε να τον φτάνει ο μικρός Παναγιώτης – Αντώνιος, ο οποίος έριξε νερό στο κεφάλι του πατέρα του, στην αυλή του σπιτιού τους. «Καλοκαίρι χωρίς λάστιχο δε γίνεται» έγραψε στη λεζάντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις