Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Μαζωνάκης: Στο Αγρίνιο για καλό σκοπό
LIFESTYLE

Γιώργος Μαζωνάκης: Στο Αγρίνιο για καλό σκοπό

Γιώργος Μαζωνάκης: Την ημέρα της κάθε συναυλίας του σε διάφορες πόλεις, επιλέγει ένα κεντρικό σημείο και μαγειρεύει φαγητό για τους συνανθρώπους μας.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επισκέφτηκε χθες Παρασκευή 26 Αυγούστου την κεντρική πλατεία του Αγρινίου και πριν πιάσει το μικρόφωνο, έπιασε την κουτάλα, αφού μαγείρεψε για την κοινωνική κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου». Με το μήνυμα «Μαγειρεύουμε Όλοι Μαζί – Τρώμε όλοι μαζί», ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας, την ημέρα της κάθε συναυλίας του τραγουδιστή σε διάφορες πόλεις, επιλέγουν ένα κεντρικό σημείο του μέρους που επισκέπτονται, μαγειρεύοντας φαγητό για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Έτσι έγινε και χθες και στο κέντρο του Αγρινίου όπου η άφιξη του τραγουδιστή ήταν προγραμματισμένη για τις 13:00 αλλά έγινε με 40λεπτη καθυστέρηση. Ωστόσο, η υποδοχή του ήταν αποθεωτική από πλήθος θαυμαστών του που τον ανέμεναν υπομονετικά. Εκφράστηκαν εκδηλώσεις θαυμασμού και λατρείας με τον ίδιο, να ανταποδίδει με θέρμη. «Το βράδυ θα τραγουδήσουμε, τώρα μαγειρεύουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις