Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Σιαμπάνη εγκυμοσύνη: Απαντά σε όσους την «κράζουν» για τις αναρτήσεις
LIFESTYLE

Ιωάννα Σιαμπάνη εγκυμοσύνη: Απαντά σε όσους την «κράζουν» για τις αναρτήσεις

Ιωάννα Σιαμπάνη εγκυμοσύνη: «Δεν θα έπρεπε να νιώθω καμία ντροπή όταν δείχνω την κοιλίτσα μου»

Η Ιωάννα Σιαμπάνη βρίσκεται στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής της καθώς σε λίγες βδομάδες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Η σχεδιάστρια μόδας που γνωρίσαμε μέσα από το «My Style Rocks» επικοινωνεί συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους και πολλές φορές μοιράζεται φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της. Το τελευταίο διάστημα όμως δέχεται όλο και περισσότερα αρνητικά σχόλια από γυναίκες που την κατακρίνουν για τις αναρτήσεις της.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη βλέποντας τα αρνητικά σχόλια θέλησε να απαντήσει με μια μακροσκελή ανάρτηση:

«Ως πρόσωπο που εκτίθεμαι έχω μάθει να αποδέχομαι την κριτική είτε αυτή είναι καλόβουλη είτε όχι. Δεν συνηθίζω μάλιστα να απαντώ. Το να λαμβάνω όμως διαρκώς επικριτικά έως και σεξιστικά σχόλια και ιδιαίτερα από γυναίκες (στην πλειοψηφία τους ήδη μανούλες) σχετικά με το αν και πόσο προβάλλω την κοιλιά μου, και το τι κάνανε εκείνες αντίστοιχα ειλικρινά δεν το φανταζόμουν. Διανύω μια από τις ομορφότερες και ταυτόχρονα απαιτητικές και δύσκολες περιόδους της ζωής μου και ευχαριστώ τον Θεό για αυτό που βιώνω. Αγαπώ κάθε στιγμή αυτής της περιόδου είτε εύκολη είτε δύσκολη και δεν νιώθω, όπως και δεν θα έπρεπε να νιώθω καμία ντροπή όταν δείχνω την κοιλίτσα μου.

Κορίτσια μου εσείς που είστε ήδη εγκυμονούσες ή εσείς που το ονειρεύεστε και κάποια στιγμή θα γίνετε να θυμάστε ότι αυτή η περίοδος ανήκει καταρχάς σε εσάς και το μωράκι σας και αποτελεί προετοιμασία για τη γνωριμία με τον έρωτα της ζωής σας.

Μπορείτε επομένως να είστε όπως θέλετε αρκεί να αρέσει σε εσάς! Μην ακούτε κανέναν και ιδιαίτερα ανθρώπους που αντί να στηρίζουν τις γυναίκες που αγαπούν ή προσπαθούν να αγαπήσουν τη διαρκώς μεταβαλλόμενη εικόνα τους με όλες της τις «ατέλειες» αφιερώνουν χρόνο να σχολιάσουν αρνητικά κάτι τόσο όμορφο και ιερό», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Siampani1 Siampani2 Siampani3 Siampani4
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις