Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ψαροντουφεκάς – 6χρονη: “Θυμάμαι τον πατέρα σχετικά ψύχραιμο”
ΕΛΛΑΔΑ

Ψαροντουφεκάς – 6χρονη: “Θυμάμαι τον πατέρα σχετικά ψύχραιμο”

Ψαροντουφεκάς - 6χρονη: «Ο πατέρας ήταν ήρεμος και ψύχραιμος», λέει ο ψαροντουφεκάς

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την τραγωδία στην Κορινθία το μεσημέρι της Δευτέρας (22/8), όταν η 6χρονη Αμέλια πνίγηκε στη θάλασσα παρουσία του πατέρα της, ο οποίος δεν βούτηξε για να τη σώσει, επικαλούμενος προβλήματα υγείας. Για την υπόθεση μίλησε στην ΕΡΤ ο ψαροντουφεκάς Παύλος Μπούνας, που ανέσυρε το άψυχο κορμί του παιδιού από τη θάλασσα και αντίκρισε τον 42χρονο πατέρα της όταν ήρθε στην παραλία συνοδεία της αστυνομίας.

«Ο πατέρας ήταν ήρεμος και ψύχραιμος», λέει ο ψαροντουφεκάς

«Όταν παρατήρησα το παιδί είδα ότι ήταν νεκρό, σε μια βάρκα από κάτω, και το έβγαλα έξω. Το παιδί ήταν μπλε στο πρόσωπο, έβγαζε νερό και φαγητό από το στόμα», δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο κ. Μπούνας. Εμφανώς συγκλονισμένος, πρόσθεσε ότι το κοριτσάκι «φορούσε ρούχα και παπούτσια. Η παραλία που συνέβη το περιστατικό δεν είναι πολυσύχναστη και ο καιρός κακός, γι’ αυτό και δεν είχε κόσμο». «Φώναξα τη γυναίκα μου λέγοντας ότι ”είναι ένα παιδί νεκρό”», ανέφερε ο ψαροντουφεκάς. Ο ίδιος δήλωσε ότι κάλεσε την αστυνομία, ενώ τον 42χρονο πατέρα τον συνάντησε όταν ήρθε ταυτόχρονα στο σημείο της τραγωδίας συνοδεία ενός αστυνομικού.

«Μετά από 5 λεπτά ήρθε η αστυνομία. Ακριβώς από πίσω του ερχόταν και ο πατέρας. Δεν ξέρω αν είχε πάει εκείνος σε αυτούς ή τον είχαν βρει οι αστυνομικοί», διευκρίνισε ο κ. Μπούνας. «Στις 3.07 έγινε η κλήση στην αστυνομία και ακολούθως ήρθε και το Λιμενικό», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τη στιγμή που ο πατέρας αντίκρισε το άψυχο σώμα του παιδιού, υποστήριξε ότι ήταν «σχετικά ήρεμος και ψύχραιμος» τονίζοντας ότι τον θυμάται αμυδρά να λέει στον αστυνομικό «πες μου ότι το παιδί μου είναι ζωντανό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις