Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φουρέιρα – Μποτία: Το τρυφερό φιλί στο ηλιοβασίλεμα
LIFESTYLE

Φουρέιρα – Μποτία: Το τρυφερό φιλί στο ηλιοβασίλεμα

Φουρέιρα - Μποτία: Πρόκειται για μια από τις σπάνιες φορές όπου η τραγουδίστρια μοιράζεται φωτογραφίες στα social media με τον αγαπημένο της

Μια τρυφερή ανάρτηση έκανε η Ελένη Φουρέιρα με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

Η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και και οι followers της ενθουσιάστηκαν.

Πρόκειται για μια από τις σπάνιες φορές όπου η τραγουδίστρια μοιράζεται φωτογραφίες στα social media με τον αγαπημένο της. Όπως φαίνεται κρατά έτσι τη σχέση της σε απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά όμως, έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους το πιο τρυφερό στιγμιότυπο τους.

Σε δηλώσεις της στο παρελθόν η Ελένη Φουρέιρα έχει αναφερθεί στον Αλμπέρτο Μποτία με πολύ στοργικό τρόπο και η φωτογραφία υποδηλώνει πως είναι τρελά ερωτευμένοι και οι δύο.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, η Ελένη Φουρέιρα έχει πλάτη στο φακό, φορά το μαγιό της και δίνει στον Αλμπέρτο Μποτία ένα φιλί γεμάτο αγάπη και πάθος.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ελένη Φουρέιρα έγραψε απλά ένα «You» και οι θαυμαστές της έσπευσαν αμέσως να σχολιάσουν και να τονίσουν πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι οι δυο τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις