Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Έξοδος από ενισχυμένη εποπτεία: Ο Τσακαλώτος τρολάρει Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έξοδος από ενισχυμένη εποπτεία: Ο Τσακαλώτος τρολάρει Μητσοτάκη

Έξοδος από ενισχυμένη εποπτεία: "Εδώ ο Μητσοτάκης πανηγύρισε με διάγγελμα για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία που οφείλεται σε όσα κάναμε εμείς πριν 4 χρόνια και ήταν συμφωνημένη από τότε"

Με… τον μπασκετομπολίστα Τζον Κόρφα επέλεξε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να σχολιάσει δηκτικά το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική εποπτεία. Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών σημείωσε σε ανάρτησή του στο Facebook: “Σαν σήμερα γεννιέται ο Τζον Κόρφας, ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό μας το κατόρθωμα, τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά. Τι εννοείτε ότι εγώ δεν είχα καμία σχέση με αυτό; Εδώ ο Μητσοτάκης χθες πανηγύρισε με διάγγελμα για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία που οφείλεται σε όσα κάναμε εμείς πριν 4 χρόνια και ήταν συμφωνημένη από τότε. Μάλιστα τότε μας κατηγορούσε!

Τουλάχιστον εγώ, για την γέννηση του Κόρφα δεν είχα βγάλει κουβέντα…”.

Όσον αφορά στην “ταμπακιέρα”, ο κ. Τσακαλώτος σχολίασε:

“ΥΓ Για να μην με πείτε κακό άνθρωπο, θα πω ένα μπράβο στην ΝΔ που κατάφεραν να μην εκτροχιάσουν (ακόμα) αυτό που εμείς δρομολογήσαμε.

ΥΓ 2 Είναι προφανές ότι αποκλείω το ενδεχόμενο το διάγγελμα να έγινε για να αποπροσανατολίσει από το… έλλασον θέμα των παρακολουθήσεων”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις