Ζαχάροβα διακοπές: “Θάλασσα, ήλιος, δελφίνια και σταφύλια”

ΚΟΣΜΟΣ

Ζαχάροβα διακοπές: “Θάλασσα, ήλιος, δελφίνια και σταφύλια”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζαχάροβα διακοπές:"Η προσωρινή μου ηρεμία συνδέεται με ολιγοήμερες διακοπές", αναφέρει η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα.

21.08.2022 | 11:38

Όλοι δικαιούνται διακοπές, ακόμα και εν μέσω των ακραίων συνθήκων πολέμου. Αυτό αποδεικνύει η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα. Ενώ οι μάχες μαίνονται λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και ένα από τα θέατρα των επιχειρήσεων είναι και η Μαύρη Θάλασσα -όπου οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έχουν υποστεί σημαντικές απώλειες- εκεί επέλεξε -μιας και δεν θα ήταν εύκολο να ταξιδέψει στο εξωτερικό- να χαλαρώσει για τις ημέρες του Αυγούστου, η γνωστή διπλωμάτισα. Συγκεκριμένα ταξίδεψε στην Ανάπα, ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο, με πολλές παραλίες.

«Η προσωρινή μου ηρεμία συνδέεται με ολιγοήμερες διακοπές, τις οποίες ξαφνικά για μένα, χωρίς να προγραμματίσω τίποτα εκ των προτέρων, πέρασα στην… Aνάπα! Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι δεν είχα πάει ποτέ εκεί» αναφέρει η Ρωσίδα αξιωματούχος στο λογαριασμό της στο Telegram, αναρτώντας πολλές φωτογραφίες. «Είναι φανταστικά! Θάλασσα, ήλιος, πεύκα και άρκευθοι, δελφίνια και κορμοράνοι, καρπούζια και σταφύλια, άμμος και βράχοι. Είναι πολύ βολικά εδώ για να χαλαρώσετε στις παραλίες και να εξερευνήσετε τα αξιοθέατα της περιοχής» προσθέτει.

«Θα επιστρέψω, χωρίς αμφιβολία. Ερωτεύτηκα, και αυτό είναι σοβαρό» καταλήγει η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.

Ετικέτες
Exit mobile version