Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη Τικ Τοκ: Ποιος είναι… πρωθυπουργός της Ελλάδας;
LIFESTYLE

Τούνη Τικ Τοκ: Ποιος είναι… πρωθυπουργός της Ελλάδας;

Τούνη Τικ Τοκ: Στα σχόλια, κάτω από το εν λόγω βίντεο, αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας του TikTok αντέδρασαν επικριτικά

Η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη απασχολεί συχνά την επικαιρότητα, για διάφορους λόγους. Αυτήν τη φορά ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει να κάνει με την… πολιτική, κατά κάποιον τρόπο. Καθισμένη στο μπαλκόνι, η Ιωάννα Τούνη κοιτάζει την κάμερα και με βλέμμα γεμάτο απορία αναρωτιέται στο σύντομο βίντεό της: ποιος είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας; Για την ακρίβεια, η Ιωάννα Τούνη περιγράφει ένα υποθετικό σενάριο, στο οποίο βρίσκεται σε μια παρέα, κατά λάθος, η οποία συζητά για πολιτική, ενώ εκείνη δεν γνωρίζει και… πολλά για το ζήτημα, αφού «δεν είναι σίγουρη ούτε για το ποιος είναι πρωθυπουργός».

Στο χιουμοριστικό βίντεο, η influencer φαίνεται σαν να βρίσκεται πράγματι μαζί με άλλα άτομα, τρώγοντας σοκολάτα και κοιτώντας τριγύρω με απορία και απόγνωση, ενώ στα «ηχεία» παίζει ένα τραγούδι, του οποίου οι στίχοι φωνάζουν «θέλω να πάω σπίτι». Στα σχόλια, κάτω από το εν λόγω βίντεο, αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας του TikTok αντέδρασαν επικριτικά απέναντι στην Ιωάννα Τούνη, λέγοντας ότι «δεν τους κάνει εντύπωση» ή ρωτώντας τη «με τι κριτήρια ψηφίζει».

Υπάρχουν, ωστόσο, και άλλοι που την υποστηρίζουν, λέγοντας ότι έκανε ένα χιουμοριστικό βίντεο και όλοι «έπεσαν να τη φάνε στα σχόλια».

 

@j.touni Κανένας άλλος άσχετος με πολιτική εδω? #fyp #foryou #greece #politics #jtouni #touni #viral #tiltokgreece #sorry ♬ original sound – ESOSA||CONTENT CREATOR

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις