Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επίθεση από γαϊδούρι: Τουρίστας έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση από γαϊδούρι: Τουρίστας έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων

Επίθεση από γαϊδούρι: Ο 22χρονος από το Λονδίνο είχε αυτή τη δυσάρεστη περιπέτεια κατά τη δεύτερη ημέρα της ορειβασίας του

«Άγιο» είχε ένας Βρετανός, ο οποίος έπεσε από τα βουνά των Ιμαλαΐων σε γκρεμό 30 μέτρων και επιβίωσε. Ο λόγος που έπεσε ήταν η επίθεση που δέχθηκε από ένα γαϊδουράκι. Ο 22χρονος από το Λονδίνο είχε αυτή τη δυσάρεστη περιπέτεια κατά τη δεύτερη ημέρα της ορειβασίας του, στη γνωστή οροσειρά, από την πλευρά του Πακιστάν.

Ξαφνικά, ένα γαϊδουράκι του επιτέθηκε, με συνέπεια αυτός να πέσει στον γκρεμό. Ευτυχώς για τον ίδιο, διεσώθη και η μεταφορά του, από ντόπιους που τον κουβάλησαν δένοντάς τον με σχοινιά, στο νοσοκομείο, διήρκεσε 8 ώρες. Ο νεαρός ορειβάτης τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματος, κυρίως στο κεφάλι, ενώ υποβλήθηκε σε οκτώ ράμματα.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Το μόνο που θυμάμαι είναι το ζώο να με χτυπάει και εγώ, πέφτοντας από την άκρη του γκρεμού, να βλέπω την αντίδραση των φίλων μου», ανέφερε. «Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο ψηλά βρισκόμασταν, μέχρι που έπεσα στον γκρεμό», συμπλήρωσε. Τα γαϊδουράκια χρησιμοποιούνται στα Ιμαλάια συνήθως για τη μεταφορά του εξοπλισμού των ορειβατών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις