Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

03

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Viral: Ο τουρίστας που… βιάστηκε να εκθειάσει τη Βαρκελώνη!
ΚΟΣΜΟΣ

Viral: Ο τουρίστας που… βιάστηκε να εκθειάσει τη Βαρκελώνη!

Η αστυνομία εντόπισε τον κλέφτη που πήρε την τσάντα σε παραλία της Βαρκελώνης

«Αγαπώ τη Βαρκελώνη», λέει ένας τουρίστας μπροστά σε κάμερα, σε παραλία της ισπανικής πρωτεύουσας, ενώ από πίσω του ένας άλλος άνδρας κλέβει μια τσάντα. Σε κανάλι της ισπανικής τηλεόρασης, οι δημοσιογράφοι πήγαν σε παραλία και μιλούσαν με τους λουόμενους. Ένας από αυτούς, μιλώντας στην κάμερα του καναλιού, περιέγραφε το υπέροχο φαγητό της πόλης και τον πανέμορφο καιρό της. Από πίσω, όταν ο τουρίστας έλεγε στον δημοσιογράφο «αγαπώ τη Βαρκελώνη», ο κλέφτης εμφανίστηκε και πήρε στα γρήγορα μια τσάντα που είχε αφήσει κάποιος άλλος στην παραλία.

Ο κλέφτης έφυγε και ο τουρίστας συνέχιζε να πλέκει το εγκώμιο της Βαρκελώνης: «η παραλία είναι πολύ όμορφη, το νερό είναι καθαρό και κρύο», έλεγε στην κάμερα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο ιδιοκτήτης της κλεμμένης τσάντας γύρισε πίσω φωνάζοντας: «Κάποιος μου έκλεψε τα πράγματα, τον είδε κανείς;»

Η αστυνομία εντόπισε τον κλέφτη που πήρε την τσάντα σε παραλία της Βαρκελώνης

Ο τουρίστας εξακολουθεί να μην παίρνει χαμπάρι τι συμβαίνει και συνεχίζει να μιλά χαλαρός: «Αυτό που αγαπώ, επίσης, είναι το φαγητό», λέει πριν πιάσει την κοιλιά του. Το βίντεο, που μεταδόθηκε από το ισπανικό κρατικό κανάλι TVE και γυρίστηκε στη δημοφιλή παραλία Sant Miquel της Βαρκελώνης, έγινε viral τη Δευτέρα. Η αστυνομία αποκάλυψε αργότερα ότι είχε εντοπίσει τον ύποπτο. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης Guardia Urbana δήλωσε: «Χάρη σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα και την αστυνομική αναφορά του θύματος, εντοπίσαμε τον δράστη μιας κλοπής στην παραλία Sant Miquel».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις