Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπόρις Τζόνσον Κάρυστος: Τα ελληνικά φαγητά που δοκίμασε
ΕΛΛΑΔΑ

Μπόρις Τζόνσον Κάρυστος: Τα ελληνικά φαγητά που δοκίμασε

Μπόρις Τζόνσον Κάρυστος: Οι βουτιές σε “μυστικές” παραλίες της Εύβοιας

Στην παραλία Γιαννίτσι του Δήμου Καρύστου στην Εύβοια, βρέθηκε την Τρίτη ο Βρετανός απερχόμενος Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον. Έφαγε στην ταβέρνα του προέδρου της κοινότητας Γιαννιτσίου, Βαγγέλη Βούλγαρη. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της κοινότητας Γιαννιτσίου στο evima.gr, o Τζόνσον  είναι ένας απλός άνθρωπος ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους.

Έφτασε στην περιοχή οδικώς, οδηγώντας μάλιστα ο ίδιος το όχημα. Ήταν ιδιαιτέρως φιλικός με τον κόσμο ενώ παράλληλα απόλαυσε στιγμές ανεμελιάς παίζοντας με τα παιδιά του στην παραλία. «Μεγάλη τιμή η επίσκεψη του κ. Boris Jonson στη παραλία Γιαννίτσι» σχολίασε. Δοκίμασε παραδοσιακή χορτόπιτα, τηγανόψωμα, κεφτεδάκια και κοντοσούβλι. Ο απερχόμενος Πρωθυπουργός της Βρετανίας, εξερευνεί τις ελληνικές γεύσεις και συνεχίζει τις διακοπές του στην Εύβοια, απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι.

Τι είπε ο δήμαρχος Καρύστου

O υπηρεσιακός Πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον νοίκιασε σπίτι σε οικισμό κοντά στην Κάρυστο και «είναι διακριτικός και προσιτός, κάτι που επιβεβαιώνει ότι περνάει καλά», είπε ο δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος μιλώντας στην ΕΡΤ1. Κι ενώ βρετανική εφημερίδα περιέγραψε ως μυστήριο το «πώς ο Μπόρις Τζόνσον βρήκε ερημικές παραλίες που μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν», ο δήμαρχος Καρύστου δίνει το «στίγμα»:

«Ο Μπόρις Τζόνσον εθεάθη στην παραλία Γιαννιτσίου της νότιας Εύβοιας, (πρώην δήμος Μαρμαρίου). Σύμφωνα με τον δήμαρχο Καρύστου προχθές ο Μπόρις Τζόνσον γνώρισε και την παραλία Ποτάμι στον Πλατανιστό, επίσης στη νότια Εύβοια. «Αναμένεται επίσης στη Μεγάλη Άμμο και βέβαια δοκιμάζει την καρυστινή κουζίνα, αρνί και κατσίκι», πρόσθεσε ο Λευτέρης Ραβιόλος. «Ο τουρισμός  στην Εύβοια γνώρισε τα τελευταία χρόνια αλματώδη αύξηση με τη βελτίωση των υποδομών και η επίσκεψη της οικογένειας Τζόνσον συμπίπτει με πληρότητα 100% αλλά  φυσικά προκαλεί ευχαρίστηση», ανέφερε τέλος, ο δήμαρχος Καρύστου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις