Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζέιμς Χέτφιλντ διαζύγιο: Χώρισε ο frontman των Metallica
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζέιμς Χέτφιλντ διαζύγιο: Χώρισε ο frontman των Metallica

Τζέιμς Χέτφιλντ διαζύγιο:Ο frontman των Metallica πήρε διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου

Ο frontman των Metallica πήρε διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου. Τζέιμς Χέτφιλντ και Φραντσέσκα Χέτφιλντ αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους σύμφωνα με το TMZ. Πηγές κοντά στο πρώην ζευγάρι λένε ότι ο Τζέιμς υπέβαλε έγγραφα διαζυγίου εναντίον της Φραντσέσκα στο Κολοράντο νωρίτερα το 2022.

Η κατάθεση των εγγράφων διαζυγίου δεν αναφέρθηκε ποτέ και το ζευγάρι την κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τζέιμς και Φραντσέσκα Χέτφιλντ είναι σε επαφή αφού έχουν αποκτήσει παιδιά. Ο Τζέιμς και η Φραντσέσκα γνωρίστηκαν το 1992 και παντρεύτηκαν το 1997. Έχουν μαζί δύο κόρες και έναν γιο.

Ο Τζέιμς πιστώνει στη Φραντσέσκα όλα αυτά τα χρόνια την αμέριστη βοήθεια που του παρείχε σε δύσκολες στιγμές, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων διαχείρισης του θυμού του. Σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως η Φραντσέσκα τον είχε απειλήσει πως θα έφευγε από το σπίτι με τα παιδιά αν δεν έλεγχε την ψυχραιμία του. Η Φραντσέσκα ήταν ο πρώτος γάμος του Χέτφιλντ και τον έχει συνοδέψει σε πολλές περιοδείες του θρυλικού μέταλ συγκροτήματος σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις