Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κουκάκης παρακολούθηση: Στον Άρειο Πάγο ο δημοσιογράφος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουκάκης παρακολούθηση: Στον Άρειο Πάγο ο δημοσιογράφος

Κουκάκης παρακολούθηση: Τι είχε πει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος

Στον Άρειο Πάγο έφτασε πριν από λίγη ώρα ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, προκειμένου να καταθέσει για το θέμα των παρακολουθήσεων. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος αναμένεται να λάβει ενημέρωση για τις καταγγελίες του ρεπόρτερ για την παγίδευση του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης Predator. Για την εξέλιξη ενημέρωσε ο ίδιος ο Θανάσης Κουκάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Τον Απρίλιο ζητούσα να ενημερώσω για την παρακολούθηση μου τον προηγούμενο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα και με παρέπεμπαν στην εισαγγελία πρωτοδικών. Ο νέος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ντογιάκος με κάλεσε να τον ενημερώσω στις 16 Αυγούστου. Ποτέ δεν είναι αργά» έγραψε ο δημοσιογράφος.

Τι κατέθεσε ο Τάσος Τέλλογλου

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου μίλησε για ενδείξεις ότι τα τηλέφωνα του Κυριάκου Μητσοτάκη την περίοδο 2017-2018 δεν ήταν ασφαλή.

«Υπήρχαν καταγγελίες για την ασφάλεια των τηλεπικοινωνιών το 2017 και το 2018 που δεν αφορούν μόνο τον κύριο Μητσοτάκη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος, σημειώνοντας παράλληλα ότι λόγω της αλλαγής του νομοθετικού πλαισίου το 2021 δεν υπάρχει η δυνατότητα αναδρομικού εντοπισμού επισυνδέσεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις