Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ξυλοδαρμός Τουρκμενιστάν: Άγρια επίθεση άντρα στη σύζυγό του
ΚΟΣΜΟΣ

Ξυλοδαρμός Τουρκμενιστάν: Άγρια επίθεση άντρα στη σύζυγό του

Ξυλοδαρμός Τουρκμενιστάν: Μάλιστα οι γυναίκες τιμωρούνται με πρόστιμο επειδή πηγαίνουν σε κέντρα αισθητικής

Συγκλονίζει η εικόνα που κάνει το γύρω του διαδικτύου και δείχνει έναν εξαγριωμένο σύζυγο να χτυπά και να κλωτσά με μανία τη γυναίκα του στο Τουρκμενιστάν. Το οδυνηρό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Κιόσι κοντά στην πρωτεύουσα Ασγκαμπάτ, με τον βίαιο άνδρα να προχωράει σε αυτή την φρικτή συμπεριφορά επειδή η γυναίκα του επισκεέφθηκί σαλόνι ομορφιάς!

Ο επιθετικός σύζυγος εισβάλλει στο κομμωτήριο φωνάζοντας στην τρομοκρατημένη σύζυγό του: «Πόση ώρα σε ψάχνουμε; Δεν μπορείς να τριγυρνάς σε ****να μέρη…». Στην αρχή την σπρώχνει και φεύγει. Στη συνέχεια, δευτερόλεπτα αργότερα επιστρέφει με μια άνανδρη επίθεση, με αποτέλεσμα το θύμα να σωριαστεί στο πάτωμα. Οι πελάτισσες και οι εργαζόμενοι φοβούνται πολύ να επέμβουν.

Τιμωρούνται με πρόστιμο επειδή πηγαίνουν σε… κέντρα αισθητικής!

Η κτηνωδία έρχεται τη στιγμή που ένα νέο περιβάλλον γυναικείας καταπίεσης επικρατεί στο αυταρχικό πρώην σοβιετικό κράτος Τουρκμενιστάν. Μάλιστα, σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι οι σύζυγοι ή οι πατεράδες τιμωρούνται με πρόστιμα εάν οι γυναίκες τους κάνουν ορισμένες θεραπείες ομορφιάς ή καλλυντικών θεραπειών, τα οποία ανέρχονται σε αρκετές μηνιαίες πληρωμές μισθών.

Από τον Απρίλιο, η αστυνομία έχει συλλάβει δεκάδες γυναίκες στο δρόμο επειδή εθεάθησαν με ψεύτικα νύχια και βλεφαρίδες ή φορούσαν άλλα αξεσουάρ ομορφιάς. Η αστυνομία αναζητά επίσης γυναίκες που πιστεύει ότι μπορεί να είχαν κάνει επέμβαση στα χείλια ή άλλου είδους επεμβάσεις. Η επίσκεψη σε ινστιτούτα αισθητικής έχει γίνει μια επικίνδυνη πράξη ανατροπής στο καταπιεστικό κράτος υπό τον νέο 40χρονο δικτάτορα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις