Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

24

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να τον κάνω να με θέλει: Οι 3 εγγυημένοι τρόποι
PLUS

Πώς να τον κάνω να με θέλει: Οι 3 εγγυημένοι τρόποι

Πώς να τον κάνω να με θέλει: Υπάρχουν ορισμένα αντικειμενικά πράγματα που τρελαίνουν τους άντρες.

Πολλές φορές οι γυναίκες θέλουν να ξετρελάνουν έναν άντρα αλλά δεν ξέρουν από που να αρχίσουν και που να τελειώσουν. Στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι τόσο απλά, αλλά οι γυναίκες πολλές φορές τα κάνουν τόσο δύσκολα. Γενικά θα λέγαμε ότι οι άντρες είναι αρκετά προβλέψιμοι. Ορισμένες γυναίκες το χρησιμοποιούν αυτό προς όφελός τους και κυριολεκτικά ξετρελαίνουν τους άντρες, ενώ άλλες γυναίκες δεν εννοούν να το καταλάβουν. Υπάρχουν ορισμένα αντικειμενικά πράγματα που τρελαίνουν τους άντρες.

1. Βελτιώστε την εμφάνισή σας
Α. Περιποιηθείτε το πρόσωπό σας:

Είτε μας αρέσει είτε όχι, οι άντρες ελκύονται περισσότερο από γυναίκες που έχουν γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι κάθε γυναίκα μπορεί να βελτιώσει την εικόνα του προσώπου της σημαντικά, αρκεί βέβαια να δράσει σωστά. Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας και δεν θα χάσετε. Ο καθημερινός καθαρισμός του προσώπου με ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου σε συνδυασμό με μια εβδομαδιαία ελαφριά απολέπιση μπορούν να κάνουν θαύματα. Χρησιμοποιείτε ενυδατικές κρέμες με διάφορα θρεπτικά συστατικά και γρήγορα θα δείτε το πρόσωπό σας να λάμπει πιο πολύ από ποτέ.

Β. Μάθετε να μακιγιάρεστε σωστά:

Όσο και να περιποιηθείτε το πρόσωπό σας, σίγουρα θα έχετε ορισμένα ψεγάδια. Το σωστό μακιγιάζ κρύβει τις ατέλειες και τονίζει τα χαρακτηριστικά που πρέπει να τονιστούν. Αν δεν ξέρετε πώς να μακιγιάρεστε σωστά, τότε ίσως θα πρέπει να ρωτήσετε κάποιον ειδικό ή τουλάχιστον μια φίλη σας που ξέρει περισσότερα. να θυμάστε ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Γ. Επιλέξτε ένα καλό χτένισμα:

Τα μαλλιά παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Αν θέλετε να τον τρελάνετε, τότε ένας τομέας που θα πρέπει να ασχοληθείτε είναι τα μαλλιά σας. Κατ’ αρχήν το σημαντικό είναι να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή έτσι ώστε να μην φαίνονται θαμπά και ταλαιπωρημένα. Στη συνέχεια θα πρέπει να διαλέξετε ένα καλό χτένισμα που να σας ταιριάζει και ένα χρώμα μαλλιών που θα σας κολακεύει. Επισκεφτείτε ένα καλό κομμωτήριο και η εμφάνισή σας θα βελτιωθεί κατά πολύ.

man and woman sitting on cliff near body of water
Δ. Ντυθείτε υπέροχα:

Αν θέλετε να τον ξετρελάνετε, τότε θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στο ντύσιμό σας. Το ντύσιμό σας θα πρέπει να είναι λίγο αποκαλυπτικό (όχι πολύ) και να υπόσχεται πολλά. Το λίγο αποκαλυπτικό ντύσιμο διεγείρει την φαντασία των αντρών και το μυαλό τους αρχίζει σιγά σιγά να σας σκέφτεται με διάφορους τρόπους. Το λίγο αποκαλυπτικό ντύσιμο κινεί την περιέργεια των αντρών και τους κερδίζει το ενδιαφέρον. Από την άλλη πλευρά με το πολύ αποκαλυπτικό ντύσιμο ο άντρας χάνει το ενδιαφέρον του για δύο λόγους. Πρώτον γιατί το πολύ αποκαλυπτικό ντύσιμο δεν αφήνει την φαντασία να λειτουργήσει και δεύτερον πολλές φορές ο άντρας δεν λαμβάνει στα σοβαρά μια γυναίκα πολύ αποκαλυπτική.

Ε. Αποκτήστε το ιδανικό βάρος για το ύψος σας:

Πρόκειται για το αυτονόητο. Οι άντρες κατά κανόνα ελκύονται περισσότερο από τις γυναίκες που έχουν το ιδανικό βάρος για το σώμα τους. Αν έχετε παραπάνω κιλά, τότε ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε μια καλή δίαιτα, διότι οι άντρες τείνουν να ξε – τρελαίνονται περισσότερο από τις γυναίκες που έχουν σωστές αναλογίες. Επίσης, αν είστε πολύ αδύνατες, επίσης δεν θεωρείται τόσο ελκυστικό για τους άντρες. Αν θέλετε λοιπόν να τον ξετρελάνετε με τις αναλογίες του σώματός σας, τότε καλό είναι να προσπαθήσετε να αποκτήσετε το ιδανικό βάρος για το ύψος σας.

2. Βασιστείτε στην ψυχολογία του
Α. Μια κρύο μια ζέστη

Αυτή η τεχνική όχι μόνο θα τον τρελάνει αλλά θα τον τσουρουφλίσει. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι μια να δείχνετε ενδιαφέρον και μια όχι. Αυτό θα του κινήσει την περιέργεια και μπορεί να τον βάλει στη διαδικασία να σας διεκδικήσει.

man and woman kissing and standing on road
Β. Κάνε τον λίγο να ζηλέψει:

Αυτή η τεχνική είναι λίγο επικίνδυνη διότι αν το παρακάνετε μπορεί να πληγώσετε τον εγωισμό του ανεπανόρθωτα. Αν όμως γίνει σωστά, τότε σίγουρα θα του κινήσετε το ενδιαφέρον και θα τον κάνετε να σας διεκδικήσει. Για να τον κάνετε να ζηλέψει σωστά, θα πρέπει να φαίνεται ότι εσείς έχετε επιτυχίες χωρίς όμως εσείς να κουνάτε την ουρά σας. Αν φαίνεται ότι το επιδιώκετε, τότε μπορεί να χάσει την εκτίμησή του για εσάς.

Γ. Παίξτε το και λιγάκι αδιάφορες:

Το τραγούδι αυτό ίσως κρύβει μια μεγάλη αλήθεια. Γενικά από τη φύση του ο άνθρωπος δεν εκτιμάει τόσο πολύ το σίγουρο. Αν ένας άντρας σας θεωρεί εύκολη ή σίγουρη, τότε ίσως χάσει το ενδιαφέρον του. Αν θέλετε να τον τρελάνετε, τότε ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε να το παίξετε και λιγάκι αδιάφορες. Μην το παρακάνετε όμως διότι μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Δ. Γίνετε ευχάριστες:

Δεχτείτε τα αστεία, κάνετε εσείς αστεία, χαμογελάστε ή έστω διατηρήστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Όσο πιο ευχάριστες φαίνεστε ότι είστε στο χαρακτήρα, τόσο πιο πολύ θα τον τρελάνετε. Προσέξτε μόνο να μην γίνετε ο γελωτοποιός της παρέας.

woman lying on green grass field during daytime
Ε. Ναζάκια:

Ορισμένοι άντρες τρελαίνονται στα νάζια. Αν θέλετε λοιπόν να τον τρελάνετε, τότε ίσως θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Μην το παρακάνετε όμως. Όλα έχουν ένα μέτρο.

couple kissing photography
3. Βασιστείτε στη δική σας ψυχολογία
Α. Γίνετε δυναμικές γυναίκες:

Οι δυναμικές γυναίκες ελκύουν περισσότερο τους άντρες. Μπορεί πολλές φορές οι άντρες να φοβούνται τις δυναμικές γυναίκες, παρόλα αυτά μέσα στην καρδιά τους αυτές προτιμούν περισσότερο. Για να τον τρελάνετε λοιπόν αυτό που έχετε να κάνετε είναι να να προσπαθήσετε να βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Πολλές φορές υπάρχουν γυναίκες που αντικειμενικά δεν θεωρούνται και τόσο ωραίες, ωστόσο αυτές ζευγαρώνουν με τους πιο ωραίους και επιτυχημένους άντρες απλά και μόνο επειδή έχουν αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Β. Μην πέφτετε με τα μούτρα:

Πολλές γυναίκες όταν βρουν τον άντρα που τις ενδιαφέρει πέφτουν με τα μούτρα. Αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αποτελεί και την καλύτερη δυνατή λύση. Προσπαθήστε λοιπόν να μην πέφτετε με τα μούτρα διότι κινδυνεύετε να φάτε τα μούτρα σας.

thessgiatro.gr
smiling woman and man
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις