Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μιχάλης Χατζηγιάννης Τik Tok: «Δουλεύω τους ανύπαρκτους κοιλιακούς μου»
LIFESTYLE

Μιχάλης Χατζηγιάννης Τik Tok: «Δουλεύω τους ανύπαρκτους κοιλιακούς μου»

«Το πήρα πολύ πατριωτικά» είπε με χιουμοριστική διάθεση στους διαδικτυακούς του φίλους

Συναυλίες και σωματική άσκηση συνδυάζει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αυτές τις μέρες και μετά από μία εξουθενωτική γυμναστική, μοιράστηκε ένα βίντεο με τους ακόλουθούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, ο τραγουδιστής ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος αμέσως μετά από τρέξιμο.  Στην αρχή του βίντεο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναστενάζει από την κούραση και αμέσως μετά λέει στους διαδικτυακούς του φίλους: «Πω πω το πήρα πολύ πατριωτικά. Λοιπόν παιδιά ήρθα για να κάνω 2 χιλιόμετρα -3 το πολύ- να ξεσκάσω και με έπιασε ένας ενθουσιασμός, δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος εδώ να μας μαζέψει. Η άθληση και η γυμναστική είναι πολύ καλή όντως, αλλά πρέπει να δώσεις πόνο» είπε αρχικα και μετά έριξε νερό στο κεφάλι του. Στη συνέχεια του βίντεο, είπε: «Έχω να δουλέψω και τους ανύπαρκτους κοιλιακούς μου».

@mhatzigiannis στο τρέξιμο! #fypシ #fyp #heavenmusic ♬ πρωτότυπος ήχος – mhatzigiannis

Η Άλκηστη κι ο Μιχαλιός

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν είναι από τους καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν πολύ συχνά τα social media, αλλά δεν έχει πρόβλημα να ποζάρει με φίλους και συνεργάτες σε στιγμιότυπα που θα αναρτηθούν. Πρόσφατα, συνάντησε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στην Κρήτη, λόγω προγραμματισμένης τους συναυλίας στο Ηράκλειο.

Η γνωστή ερμηνεύτρια μοιράστηκε, ένα κοινό τους στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φαίνεται να την κρατάει αγκαλιά μέσα στα κύματα. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια μαντινάδα. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Η Άλκηστη κι ο Μιχαλιός στο κύμα στον αέρα, κι από τη μπάντα τσι καρδιάς σας λένε καλημέρα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις