Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαγιό: Το “εκρηκτικό” βίντεο με το μπικίνι της

LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαγιό: Το “εκρηκτικό” βίντεο με το μπικίνι της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαγιό: Το μοντέλο θα παρουσιάσει φέτος το Love Island

14.08.2022 | 17:07

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε ένα βίντεό της όπου πλατσουρίζει στη θάλασσα φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι και… αναστάτωσε τους followers της!

Το μοντέλο και παρουσιάστρια «τρέλανε» για άλλη μια φορά τους θαυμαστές της στο Instagram, με τις αναλογίες της να κόβουν την ανάσα, ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Love Island κανείς;». Είναι αναμφισβήτητα το πιο σέξι βίντεο που έχει δημοσιεύσει και τα likes έπεσαν βροχή, ενώ τα σχόλια ήταν άκρως κολακευτικά. Να υπενθυμίσουμε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι η παρουσιάστρια του νέου… ερωτικού ριάλιτι του ΣΚΑΙ «Love Island».

Η εκρηκτική ανάρτηση με το βρεγμένο μπλουζάκι

Μια διαφορετική ανάρτηση έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram λίγες ημέρες νωρίτερα. Το εκρηκτικό μελαχρινό μοντέλο, που τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα παρουσιάσει το Love Island στον ΣΚΑΙ, πόζαρε μούσκεμα με το λευκό ανάλαφρο μπλουζάκι της κάτω από ένα δέντρο και τάραξε το διαδίκτυο με τις τολμηρές της φωτογραφίες.

Στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία έγραψε «Cool» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, εξάπτοντας περισσότερο την φαντασία καθώς οι σταγόνες φαίνονται να πέφτουν επάνω στο κορμί της δροσίζοντάς την από τη ζέστη της ημέρας. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes έπεσαν βροχή στην ανάρτησή της και τα σχόλια γέμισαν με εκφράσεις θαυμασμού.

Exit mobile version