ΝΔ: Βολές κατά ΣΥΡΙΖΑ για το μετρό στα Εξάρχεια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Βολές κατά ΣΥΡΙΖΑ για το μετρό στα Εξάρχεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

ΝΔ: «Ο λαλίστατος κατά τα άλλα ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βρει να πει μια κουβέντα. Είναι υπέρ ή κατά του να δημιουργηθεί σταθμός μετρό στα Εξάρχεια;»

11.08.2022 | 15:52

Σε συνέχεια των επεισοδίων που λαμβάνουν χώρα ενάντια στην κατασκευή σταθμού του μετρό στα Εξάρχεια και την ηχηρότατη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία καλεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Καθημερινά βλέπουμε κάποιους να αντιδρούν βίαια, τραμπουκίζοντας ακόμη και τους εργαζομένους στο εργοτάξιο, προκειμένου να μη γίνει σταθμός του μετρό στα Εξάρχεια. Ένα έργο που θα διευκολύνει σημαντικά τους κατοίκους, συναντά τη λυσσαλέα αντίδραση κάποιων οπισθοδρομικών μελών “συλλογικοτήτων” που μιλούν μάλιστα στο όνομα της προόδου. Ο λαλίστατος κατά τα άλλα ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βρει να πει μια κουβέντα. Είναι υπέρ ή κατά του να δημιουργηθεί σταθμός μετρό στα Εξάρχεια; Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των εργαζόμενων;  Αναμένουμε ότι ανάμεσα στις δεκάδες καθημερινές ανακοινώσεις θα βρει το χρόνο να ασχοληθεί και με ένα φλέγον ζήτημα για τους κατοίκους της περιοχής».

Exit mobile version