Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Εθνική Δημιουργία»: Διαγραφή Μπογδάνου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εθνική Δημιουργία»: Διαγραφή Μπογδάνου

«Εθνική Δημιουργία»: «Η λήξη της συνεργασίας κατέστη αναπόφευκτη λόγω της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του»

Τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την «Εθνική Δημιουργία» ανακοίνωσαν οι συνιδρυτές του κόμματος Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης. «Η λήξη της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του» επισημαίνεται στη σχετική ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση έχει ως εξής

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος

Φαήλος Κρανιδιώτης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις