Δολοφονία στο Περιστέρι: Στον ανακριτή ο Πακιστανός

ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο Περιστέρι: Στον ανακριτή ο Πακιστανός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Δολοφονία στο Περιστέρι: Ο 22χρονος ήταν γνώριμος στις αρχές για μικροκλοπές και χρησιμοποιούσε τρία ονόματα θέλοντας να πάρει άσυλο.

08.08.2022 | 10:26

Την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί πέρασε το πρωί της Δευτέρας (8/8) ο 22χρονος πακιστανικής καταγωγής ο οποίος συλληφθεί για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Ο 22χρονος ήταν γνώριμος στις αρχές για μικροκλοπές και χρησιμοποιούσε τρία ονόματα θέλοντας να πάρει άσυλο.

Υπενθυμίζεται πως δράστης της νέας γυναικοκτονίας που σόκαρε το πανελλήνιο την 1η Αυγούστου, αφού σκότωσε την 17χρονη στην συνέχεια επιβιβάστηκε σε τρένο και έφτασε στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Πλέον σύμφωνα με έγκυρες πηγές σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη παράλληλη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπίσουν άτομα που τον βοήθησαν να φύγει από την Αθήνα, αλλά και που του έδωσαν καταφύγιο.

Σύλληψη στα Σκόπια

Ο 22χρονος φέρεται να κατάφερε να έρθει σε επαφή με παράνομους διακινητές μεταναστών που μαζί με άλλα άτομα τους βοήθησαν να περάσουν τα σύνορα και να φτάσουν στα Σκόπια. Ωστόσο, η Αστυνομία είχε ειδοποιήσει εδώ και μέρες τις αρχές των Βαλκανικών χωρών για την περίπτωση του νεαρού Πακιστανού, με αποτέλεσμα οι έλεγχοι στις συνοριακές γραμμές να είναι εξονυχιστικοί. Έτσι, οι αρχές της Βόρειας Μακεδονίας προχώρησαν στη σύλληψή του και στη συνέχεια εκδόθηκε στην Ελλάδα.

Exit mobile version