Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χάρις Αλεξίου Instagram: Η καλοκαιρινή συνάντηση με τον πρώην σύζυγό της και τη σύντροφό του
LIFESTYLE

Χάρις Αλεξίου Instagram: Η καλοκαιρινή συνάντηση με τον πρώην σύζυγό της και τη σύντροφό του

Χάρις Αλεξίου Instagram: «Αδέλφια μου για πάντα»

Με τον πρώην σύζυγό της και τη νυν σύντροφό του πόζαρε η Χάρις Αλεξίου στο Instagram. «Ο Αχιλλέας και το Μαράκι του. Αδέλφια μου για πάντα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η γνωστή ερμηνεύτρια. Ο Αχιλλέας Θεοφίλου είναι μουσικός παραγωγός και ο πρώτος σύζυγος της τραγουδίστριας με τον οποίο υιοθέτησαν τον γιο τους Μάνο. Η ίδια παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την 1η Μαρτίου 1992, τον τότε μάνατζερ της, Σωτήρη Μπασιάκο.

Ο χωρισμός της Χαρούλας Αλεξίου και του Αχιλλέα Θεοφίλου ήρθε όταν ο Μάνος ήταν ακόμη έξι χρόνων και από τότε οι τρεις τους έμαθαν να ζουν σε μια νέα πραγματικότητα. Βέβαια, οι σχέσεις τους ήταν πάντα αρμονικές. «Άλλα παιδιά περιγράφουν το χωρισμό των δικών τους ως τραυματική εμπειρία. Εγώ πάλι, όχι. Πάντα θυμάμαι ότι ήταν πολύ αγαπημένοι. Και χωρισμένοι ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο», είχε πει πριν μερικά χρόνια σε συνέντευξή του ο Μάνος Θεοφίλου.

Η Χάρις Αλεξίου είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξη για τον γιο της και την υιοθεσία του

«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο. Όσο κι αν δεν ξέρουμε τι είναι το σωστό. Εκεί είναι που υπάρχει πάντα η αμφιβολία, αν εμείς ως γονείς πράττουμε σωστά και όχι επειδή το παιδί το υιοθετήσαμε ή το γεννήσαμε».

Ο Μάνος Θεοφίλου σε συνέντευξή του στο περιοδικό People είχε αναφέρει: «Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί ν’ αναρωτηθώ; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μία οικογένεια; Να νιώθεις ότι σε αγαπούν οι γονείς σου, σε αποδέχονται και αυτό που έχεις είναι πραγματική οικογένεια. Δεν χρειάζεται να ψάξεις τίποτε άλλο.<

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις