Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Παλιοσπύρου με μαγιό: «Η χαρά μου απερίγραπτη»
LIFESTYLE

Ιωάννα Παλιοσπύρου με μαγιό: «Η χαρά μου απερίγραπτη»

Ιωάννα Παλιοσπύρου με μαγιό: Κάθε ανάρτησή της στα social media γίνεται αμέσως viral

H Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει αφήσει πίσω της τα δύσκολα και πατά και πάλι γερά στα πόδια της. Παρότι ο δρόμος για την αποκατάστασή της, έπειτα από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε, είναι ακόμα μακρύς, εκείνη δείχνει να έχει βρει τη δύναμη που χρειάζεται για να χτίσει μια νέα ζωή. Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες η Ιωάννα Παλιοσπύρου «πέταξε» τη μάσκα, η οποία τη βοηθούσε στην αποκατάσταση των εγκαυμάτων της, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και κάνει δημόσιες εμφανίσεις χαμογελαστή και γεμάτη θετική ενέργεια.

Κάθε ανάρτησή της στα social media γίνεται αμέσως viral, καθώς αποδεικνύει πως είναι το απόλυτο πρότυπο ψυχικού σθένους και αισιοδοξίας ύστερα από την φρίκη που έζησε. Οπως η νέα δημοσίευση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στo Ιnstagram, στην οποία εξομολογήθηκε πως πήγε για πρώτη φορά στη θάλασσα ύστερα από δυο χρόνια και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Φορώντας μπλε ολόσωμο μαγιό και μεγάλο καπέλο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου σημειώνει στη λεζάντα: «Η απερίγραπτη χαρά μου όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV.. μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις