Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Viral: Μια δουλειά… όνειρο, σε βίλα των 36.500 δολάρια τη βραδιά
ΚΟΣΜΟΣ

Viral: Μια δουλειά… όνειρο, σε βίλα των 36.500 δολάρια τη βραδιά

Ζητείται ξυπόλυτος βιβλιοπώλης στις Μαλδίβες -Προσφέρεται διαμονή σε βίλα που κοστίζει 36.500 δολάρια τη βραδιά

Ένα πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες αναζητά κάποιον που αγαπά το διάβασμα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διευθύνει το βιβλιοπωλείο του. Το pop-up βιβλιοπωλείο στο θέρετρο Soneva Fushi έχει μια θέση εργασίας για έναν «ξυπόλυτο βιβλιοπώλη» που θα ζήσει εκεί και θα εργαστεί για ένα χρόνο, αρχής γενομένης από τον προσεχή Οκτώβριο. Σύμφωνα με το TimeOut, ο μισθός φτάνει τα 750 δολάρια το μήνα, αλλά ο βιβλιοπώλης θα ζει δωρεάν σε μια βίλα που κοστίζει 36.500 δολάρια τη βραδιά. Η αγγελία αναφέρει ότι απαιτούνται «άριστες γραπτές και προφορικές γνώσεις αγγλικών». Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν προηγούμενη εμπειρία με την πώληση βιβλίων ή τις εκδόσεις, να αγαπούν το διάβασμα και να γνωρίζουν πολλά για την κλασική και τη σύγχρονη λογοτεχνία.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει, επίσης, παρακολουθούν τις τάσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να διαχειρίζονται τα social media. Ο βιβλιοπώλης θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης «Barefoot Bookseller» για να μοιράζεται την εμπειρία του ως βιβλιοπώλης στις Μαλδίβες. Καθημερινά, ο βιβλιοπώλης θα διαχειρίζεται τις πωλήσεις του βιβλιοπωλείου και θα είναι υπεύθυνος για τις εμπειρίες των επισκεπτών, όπως μαθήματα δημιουργικής γραφής και διαλέξεις. Το πρόγραμμα «ξυπόλυτος βιβλιοπώλης» ξεκίνησε το 2018, όταν το pop-up βιβλιοπωλείο άνοιξε στο θέρετρο Soneva Fushi. Από τότε από την εν λόγω θέση έχουν περάσει υπάρξει έξι συνολικά βιβλιοπώλες.

«Νo shoes, no news»

Το Soneva Fushi βρίσκεται στο νησί Kunfunadhoo, το οποίο, όπως αναφέρει το TimeOut, έχει τον κανόνα «no shoes, no news», εξού και ο τίτλος της αγγελίας «ξυπόλυτος βιβλιοπώλης». Το Kunfunadhoo είναι ένα απέραντο και πολύ όμορφο νησί, βυθισμένο σε σμαραγδένιες αποχρώσεις βλάστησης και εντυπωσιακές παραλίες με λευκή άμμο. Οι αιτήσεις εργασίας θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 13 Αυγούστου και η εταιρεία δήλωσε ότι δέχεται και απαντά μόνο σε αιτήσεις γραμμένες στα αγγλικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις