Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πορτογαλία φωτιές: Σάλος με βίντεο «influencer»
ΚΟΣΜΟΣ

Πορτογαλία φωτιές: Σάλος με βίντεο «influencer»

Πορτογαλία φωτιές: Τουλάχιστον, η κοπέλα από την Πορτογαλία είχε ένα στόχο και τον πέτυχε!

Βίντεο που δημοσιεύθηκε στο TikTok έχει γίνει viral και δείχνει μια κοπέλα στην Πορτογαλία να χορεύει στη βεράντα του σπιτιού της μπροστά από φωτιά που κατακαίει επικίνδυνα το δάσος που βρίσκεται λίγα μέτρα πίσω της. Φυσικά, το βίντεο έχει εξοργίσει πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι το χαρακτηρίζουν «γελοίο», καθώς αποκαλύπτει ότι ένας χρήστης μπορεί να φτάσει στα άκρα για μερικά likes και δεν σέβεται ούτε τη φύση που καταστρέφεται. Τουλάχιστον, η κοπέλα από την Πορτογαλία είχε ένα στόχο και τον πέτυχε! Να γίνει viral, ασχέτως αν έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων γι’ αυτό το απαράδεκτο βίντεο.

@barbara_kkjkkk #viral #CapCut #fypシ @daniibom_ @laninhaa_iw ♬ som original – 🐮❤️

Τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου

«Έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο που δεν έχει σημασία αν υπάρχει φωτιά πίσω μας, το σημαντικό είναι να καταγράψουμε τον εαυτό μας να χορεύει και να το ανεβάσουμε, όλα για τα likes», αναφέρει χρήστης.

«Ντροπή σας! Διασκεδάζετε ενώ ο πλανήτης καίγεται!»

«Η φυσική επιλογή του Δαρβίνου θα πρέπει να ξεκινήσει με το Tik Tok. Βλέποντας αυτό, είμαστε καταδικασμένοι να σβήσουμε τους εαυτούς μας πριν από τη φωτιά».

«Η συμπεριφορά αυτού του κοριτσιού είναι ένα σημάδι ότι κάτι (ή όλοι μας) πάει πολύ στραβά σε οικογενειακό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό επίπεδο. Και είναι κρίμα, γιατί θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν είχε μάθει να σκέφτεται».

«Είναι ότι η θερμότητα της φωτιάς έκαψε τους νευρώνες της».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις