Πακιστανός – Περιστέρι: Ψάχνουν παντού τον 30χρονο, συγκλονίζει ο πατέρας της Νικολέτας

ΕΛΛΑΔΑ

Πακιστανός – Περιστέρι: Ψάχνουν παντού τον 30χρονο, συγκλονίζει ο πατέρας της Νικολέτας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πακιστανός - Περιστέρι: «Μου έλεγε πως περνάει καλά και είναι χαρούμενη» δηλώνει

03.08.2022 | 15:08

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του 30χρονου Πακιστανού, συντρόφου της 17χρονης που βρέθηκε τη Δευτέρα νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι. Η 17χρονη Νικολέτα βρέθηκε νεκρή από την αδελφή της και τον σύντροφο της μητέρας της το βράδυ της Δευτέρας, στο κρεβάτι της, ημίγυμνη, χωρίς την μπλούζα της. Η μητέρα της είχε φύγει από το σπίτι τους στο Περιστέρι το απόγευμα στις 4 για να πάει στην εργασία της. Μία ώρα αργότερα αναζήτησε την κόρη της στο τηλέφωνο, χωρίς να μπορεί να τη βρει. Αργότερα την αναζήτησε ξανά και όταν στις 8 με 9 το βράδυ ανησύχησαν, καθώς δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν, έστειλε τη μικρότερη κόρη της μαζί με τον σύντροφό της στο σπίτι τους στο Περιστέρι για να δουν τι συμβαίνει. Εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Η 17χρονη Νικολέτα, η οποία, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, δολοφονήθηκε, διατηρούσε τους τελευταίους 10 μήνες δεσμό με τον 30χρονο Πακιστανό. Μάλιστα, το κορίτσι είχε φέρει στο σπίτι τον νεαρό, για να μείνουν μαζί, προκαλώντας την οξύτατη αντίδραση της μητέρας της. Οι καβγάδες του ζευγαριού ήταν συνεχείς και έντονοι. Ως ένα επιπλέον στοιχείο πρέπει να καταγραφεί ότι ο 30χρονος είχε κλειδιά του σπιτιού της οικογένειας. Σημειώνεται ότι στην πόρτα του σπιτιού δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης.

Περιστέρι: Εγκληματική ενέργεια, ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης

Ο ιατροδικαστής, που ανέλαβε να εξετάσει τη σορό της 17χρονης, διαπίστωσε ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι δεν πρόκειται για αυτοχειρία αλλά για εγκληματική ενέργεια και ότι το κορίτσι υπέστη ασφυκτικό θάνατο. Ο δράστης έκλεισε τους αεραγωγούς του κοριτσιού, φράζοντας το στόμα και τη μύτη, ενώ υπήρχαν και εκδορές στο μάγουλο της 17χρονης. Η αστυνομία αναζητεί τον Πακιστανό, ο οποίος φέρεται να επισκέφθηκε φιλικό σπίτι, να μάζεψε κάποια πράγματά του και να εξαφανίστηκε.

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Ανησυχούσα, της είχα πει να ξεκόψει, λέει ο πατέρας της

Μιλώντας στο protothema.gr, ο πατέρας της 17χρονης που ζει στη Βέροια εξηγεί πως δεν είχε αντιληφθεί ότι η κόρη του ζει έναν «εφιάλτη» δίπλα στον 30χρονο αλλά τονίζει πως είχε από την αρχή ενστάσεις για τη συγκεκριμένη σχέση. «Εγώ μια φορά τον είχα δει αυτόν. Δεν μου είχε αφήσει κάποια εντύπωση, γιατί έτσι και αλλιώς της είχα πει να ξεκόψει. Και από τον συγκεκριμένο άνθρωπο και από αυτή τη ράτσα γενικά», λέει. Παράλληλα, σημειώνει πως το τελευταίο διάστημα, κάθε φορά που επικοινωνούσε τηλεφωνικά με το παιδί του την άκουγε χαρούμενη. «Πριν μια εβδομάδα είχαμε μιλήσει. Δεν μιλάμε συνέχεια γιατί μένω μακριά αλλά δεν μου είχε πει κάτι ούτε είχα καταλάβει κάτι. Εμένα μου έλεγε πως περνάει καλά και είναι χαρούμενη. Η μάνα της που τη ζει καθημερινά θα ξέρει καλύτερα τι έκρυβε το παιδί».

Ο ίδιος περιμένει τη σύλληψη του δολοφόνου της 17χρονης κόρης του ώστε να νιώσει μια δικαίωση. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχει ενημερωθεί από την αστυνομία σχετικά με την πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό του 30χρονου δράστη.

Πιθανόν να παραδοθεί εντός της ημέρας ο Πακιστανός

Την ίδια ώρα ο 30χρονος Πακιστανός φέρεται να κρύβεται εντός Αττικής και συγκεκριμένα στα βόρεια προάστια. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr, προσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον του αλλοδαπού, τονίζουν πως σήμερα θα παραδοθεί βάζοντας τέλος στο θρίλερ της υπόθεσης. Ο 30χρονος φυγάς, που σύμφωνα με τις ίδιες «πηγές» του protothema.gr, δείχνει πολύ νεοτερος απο την ηλικία του, θα υποστηρίξει πως είχε ένα άγριο επεισόδιο με το 17χρονο κορίτσι και ευρισκόμενος εν βρασμώ ψυχής το έπνιξε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί ολα τα πράγματα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άτομα απο το συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον, τον φυγάδευσαν στα βόρεια προάστια προετοιμάζοντας το έδαφος για την παράδοση του στις διωκτικές αρχές.

Exit mobile version