Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 17χρονη Περιστέρι: Ο «Γολγοθάς» της άτυχης Νικολέτας και του αδερφού της
ΕΛΛΑΔΑ

17χρονη Περιστέρι: Ο «Γολγοθάς» της άτυχης Νικολέτας και του αδερφού της

17χρονη Περιστέρι: Η τραγική ιστορία της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι

Μια τραγική ιστορία κουβαλούσε η 17χρονη Νικολέτα, που βρέθηκε νεκρή από ασφυκτικό θάνατο, στο σπίτι της στο Περιστέρι, με τον 22χρονο σύντροφό της από το Πακιστάν να αναζητείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της. Η αποκάλυψη που έκανε ο πατέρας της είναι συγκλονιστική. Όπως είπε στον ΑΝΤ1, η Νικολέτα αλλά και ο μεγάλος του γιος (από τα συνολικά 4 παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου μεγάλωσαν, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν. “Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το ‘χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω”, λέει απαρηγόρητος ο πατέρας της 17χρονης.

“Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται”, λέει ο πατέρας. Η είδηση της ασέλγειας σε βάρος των δυο παιδιών, το 2018, είχε κυριαρχήσει στα ΜΜΕ. Οι εισαγγελικές Αρχές είχαν δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δραστών, ανάμεσά τους και ένας 73χρονος ο οποίος -μετά την καταδίκη τους- πέθανε στη φυλακή.

Οι τρεις ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της για δυο ολόκληρα χρόνια, κατά το διάστημα 2016-17, πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Νικόλετα με την αδελφή της φύγουν για Αθήνα για να γλιτώσουν τον κοινωνικό στιγματισμό. Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας, η κοπέλα έφυγε για την Αθήνα για “να χαρεί τη ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί τη ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα”.

Βρέθηκε DNA του δολοφόνου στα νύχια της 17χρονης

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 17χρονη είχε μαρτυρικό τέλος. Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε κάποιο πανί, καθώς και τα δυο του χέρια, ώστε να φράξει τη μύτη και το στόμα του άτυχου κοριτσιού. Στα νύχια της άτυχης κοπέλας, η οποία -σύμφωνα με τον ιατροδικαστή- πάλεψε για τη ζωή της, πριν οδηγηθεί στον ασφυκτικό της θάνατο, οι αρχές εντόπισαν το DNA του δολοφόνου.

Η αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, την ώρα που φίλοι του φέρεται να ενημέρωσαν τις Αρχές ότι έχει εξαφανιστεί από την εργασία του και το σπίτι που διέμενε, από το οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες- λίγο μετά το έγκλημα πήρε κάποια προσωπικά του αντικείμενα και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας του 22χρόνου το 2012 είχε συλληφθεί με την κατηγορία της αρπαγής και ανθρωποκτονίας, ενώ ο νεαρός αλλοδαπός που συνόδευσε την αδελφή του θύματος στο σπίτι της οικογένειας και βρήκαν μαζί την 17χρονη νεκρή, συνελήφθη καθώς δεν διέθετε επίσημα έγγραφα παραμονής και οδηγήθηκε στην Αμυγδαλέζα για να απελαθεί στην χώρα του.

Η κηδεία της Νικολέτας θα γίνει την Πέμπτη 4/8 στις 12 μμ στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις