Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τανιμανίδης παιδιά: Το τρυφερό βίντεο με τα δίδυμα
LIFESTYLE

Τανιμανίδης παιδιά: Το τρυφερό βίντεο με τα δίδυμα

Τανιμανίδης παιδιά: Η ανάρτηση στο Instagram

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, είναι εδώ και έναν χρόνο γονείς, αφού τέτοια εποχή πέρσι απέκτησαν τις δίδυμες κόρες τους. Οι δυο τους ανεβάζουν συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμιότυπα και βίντεο με τις μικρές, Αριάνα και Φιλίππα. Στην τελευταία του ανάρτηση μέσω Ιnstagram, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε ένα βίντεο με τις μικρές, οι οποίες τον αποκαλούν «μπαμπά» και εκείνος δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό και τη συγκίνησή του.

«Μπαμπά»! Κι έτσι απλά, με μια μόνο λέξη, οι κόρες μου κατάφεραν να με κάνουν να φορέσω κι εγώ πάνα…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε τι δημοσίευσε

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Διακοπές στη Μύκονο

Υπενθυμίζεται, ότι το ζευγάρι αποφάσισε φέτος να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του στη Μύκονο. Η Χριστίνα Μπόμπα επικοινωνεί σχεδόν σε καθημερινή βάση με τους διαδικτυακούς της φίλους και ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της.

Πριν από λίγες ημέρες, η influencer δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με μαγιό, δείχνοντας πώς είναι το σώμα της ένα χρόνο μετά τη γέννα. Η ίδια χαμογελάει στον φακό και γράφει στη λεζάντα: «Αχ καλοκαιράκι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις