Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κλόντια Σίφερ σήμερα: Αναπολώντας τα χρόνια που έκανε πασαρέλα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κλόντια Σίφερ σήμερα: Αναπολώντας τα χρόνια που έκανε πασαρέλα

Κλόντια Σίφερ σήμερα: Δείτε τι ανάρτησε η 52χρονη για να τιμήσει την ημέρα που είχε γεννηθεί ο σχεδιαστής, Yves Saint Laurent

Η Κλόντια Σίφερ θυμήθηκε τα παλιά, όταν περπατούσε στην πασαρέλα για τον οίκο μόδας Yves Saint Laurent. Με αφορμή την 1η Αυγούστου, ημέρα γέννησης του διάσημου σχεδιαστή, η 52χρονη Γερμανίδα θέλησε να τον τιμήσει με μία ανάρτηση στα social media. Η Σίφερ έχει συνεργαστεί με τους διασημότερους οίκους μόδας, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Yves Saint Laurent. Μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram, το πρώην μοντέλο δημοσίευσε ένα παλιό βίντεο από μία πασαρέλα της για τον οίκο, λόγω του ότι σαν σήμερα το 1936, είχε γεννηθεί ο σχεδιαστής.

Μαζί με την Σίντι Κρόφορντ, τη Ναόμι Κάμπελ, τη Λίντα Εβαντζελίστα, τη Κρίστι Τέρλινγκτον, τη Στέφανι Σέιμουρ, τη Τατιάνα Πάτιτζ και την Ελενα Κρίστενσεν, σχημάτισαν την πιο περιζήτητη ομάδα μοντέλων των 90s. Η Κλόντια Σίφερ συχνά έχει χαρακτηριστεί ως η ήσυχη δύναμη της μόδας, η λιγότερο κοσμική, η ντροπαλή, η πάντα ευγενική αν και δυσπρόσιτη. Η πορεία της στο μόντελινγκ της απέφερε περιουσία 200.000.000 ευρώ και πλέον έχει αποσυρθεί περνώντας χρόνο με τον κινηματογραφικό παραγωγό και σκηνοθέτη σύζυγό της, Μάθιου Βον και τα τρία παιδιά τους.

1392022 1392024

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις