Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζούλια Νόβα κόρη: «Αχ πόσο πολύ την αγαπάω»
LIFESTYLE

Τζούλια Νόβα κόρη: «Αχ πόσο πολύ την αγαπάω»

Τζούλια Νόβα κόρη: Δείτε τη φωτογραφία της με την 7,5 μηνών κόρη της

Το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της περνά η Τζούλια Νόβα και φαίνεται να το απολαμβάνει αρκετά.  Η παρουσιάστρια είναι πλέον μητέρα, ένας ρόλος που της αρέσει όπως φαίνεται και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιας και αναρτά συχνά φωτογραφίες με το μωρό. Μέσα από μία νέα ανάρτησή της στο Instagram, η Τζούλια Νόβα πόζαρε κρατώντας στην αγκαλιά της την 7,5 μηνών κόρη της. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Αχ πόσο πολύ την αγαπάω».

Υπενθυμίζεται, ότι η Τζούλια Νόβα είχε αποφασίσει να γεννήσει στο σπίτι της, κάτι για το οποίο δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις στα social media. «Ξέρω ότι οι περισσότερες τον τοκετό στο σπίτι τον φοβάστε πάρα πολύ αλλά και εγώ πριν καταλήξω σε αυτή την απόφαση το έψαξα και είδα ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος. Ήταν για εμάς μια τρομερά μοναδική εμπειρία και για μένα και για τον άνδρα μου, ο οποίος ήταν παρών σε όλη τη διαδικασία και με βοηθούσε», είχε δηλώσει λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Nova (@julianova1)

Γιατί δεν θα κάνει τώρα τη βάφτιση

Σε άλλη ανάρτησή της, η ίδια αποκάλυψε τον λόγο, για τον οποίο δεν θα κάνει τη βάφτιση μέχρι το παιδί της να γίνει τριών χρόνων. «Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, αλλά πιστεύω σε κάνα δυο χρονάκια. Όπως έχω πει, θέλω η μικρή μου να έχει κάποιες αναμνήσεις από την βάφτιση, οπότε πιστεύω ότι θα την βαφτίσω όταν είναι τριών ετών», είχε απαντήσει η Τζούλια Νόβα σε ερώτηση που δέχτηκε από ακόλουθό της στο Instagram.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις