Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

30

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Μελέτη Instagram: Η απάντησή της σε follower που της είπε ότι περνάει εμμηνόπαυση
LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη Instagram: Η απάντησή της σε follower που της είπε ότι περνάει εμμηνόπαυση

Ελεονώρα Μελέτη Instagram: Η παρουσιάστρια δεν διστάζει να απαντήσει δημοσίως σε προσβλητικά σχόλια

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν διστάζει να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η παρουσιάστρια του MΕGA είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται σκέψεις της, αλλά και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Σε ένα σχόλιο που δέχτηκε και απάντησε ήταν όταν ;ένας follower της, της είπε ότι είναι 53 ετών και περνάει εμμηνόπαυση.

Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:«Το 23χρονο αυτό κορίτσι απέδωσε τον ποιητικό μου οίστρο στην εμμηνόπαυση. Θεωρεί όπως λέει ότι είμαι 53 ετών! Μακάρι να τα φτάσω γιατί θα έχω πολλά να πω! Έχω κάτι που όσο μεγαλώνεις γίνεται καλύτερο! Λέγεται προσωπικότητα. Στη δική της εμμηνόπαυση τι θα έχει να μας δείξει που πλέον οι πόζες της θα είναι για 23χρονες;», έγραψε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ωστόσο για όσα χρόνια μένουν, μπορείτε να συνεχίσετε να θαυμάζετε τα επιφανειακά της κάλλη τα οποία προωθεί με εξαίσιο τρόπο! Μακάρι να πιάσουν τόπο!», ολοκλήρωσε την απάντησή της η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις