Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Υποπυραγός Σκιάθος: Για παιδική πορνογραφία συνελήφθη ο υποδιοικητής Πυροσβεστικής του αεροδρομίου
ΕΛΛΑΔΑ

Υποπυραγός Σκιάθος: Για παιδική πορνογραφία συνελήφθη ο υποδιοικητής Πυροσβεστικής του αεροδρομίου

Υποπυραγός Σκιάθος: Ο 39χρονος υποπυραγός συμβίωνε τη μητέρα των ανήλικων κοριτσιών, η οποία ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της

Eνώ η κοινή γνώμη της χώρας δεν έχει συνέλθει από το σοκ, που προκάλεσε η αποκάλυψη των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ ότι αστυνομικός-προπονητής ομάδας βόλεϊ σε νησί του Βορείου Αιγαίου είχε ασελγήσει, κατ’ επανάληψη, σε βάρος 14χρονης αθλήτριας, νέα αποκάλυψη έρχεται να  τη συνταράξει ξανά.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Υποπυραγός, υποδιοικητής της πυροσβεστικής δύναμης του αεροδρομίου της Σκιάθου, συνελήφθη από την Αστυνομία για παιδική πορνογραφία ανηλίκων! Πληροφορίες που είδαν το φως αργά τη νύχτα της Κυριακής, αναφέρουν ότι  αστυνομικοί του Α.Τ Σκιάθου, πέρασαν χειροπέδες στον αξιωματικό της Πυροσβεστικής, ο οποίος φέρεται να υπηρετεί έξι χρόνια στο νησί, μετά από καταγγελία της συντρόφου του, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών. Η μητέρα των ανηλίκων, σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της, με εστίαση στα επίμαχα σημεία της ανήλικης και του ζήτησε εξηγήσεις.

Δεν έλαβε όμως καμία απάντηση, λόγω και της μέθης και τον υποχρέωσε να εγκαταλείψει το σπίτι. Η μητέρα, όλα δείχνουν ότι εξέτασε το κινητό τηλέφωνο του συντρόφου της μετά την προηγηθείσα αποκάλυψη από την 10χρονη κόρη της ότι σε κάποια στιγμή που εκείνη έλειπε, ο υποπυραγός την πήγε στο κρεβάτι του και κοιμήθηκε δίπλα της! Οι ίδιες συνταρακτικές πληροφορίες αναφέρουν ότι στα ηλεκτρονικά μέσα, που κατείχε ο Υποπυραγός, αλλά και στο κινητό του τηλέφωνο, βρέθηκαν από την πρώτη εξέταση των αστυνομικών, πλέον και φωτογραφίες επώνυμων γυναικών,  οι οποίες ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο.

Τολμηρές φωτογραφίες

Βρέθηκαν επίσης φωτογραφίες με γυναίκες που  φέρεται να είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους, από τις οποίες φέρεται να είχε ζητήσει και λάβει φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις. Ο 39χρονος υποπυραγός συμβίωνε τη μητέρα των ανήλικων κοριτσιών, η οποία ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και πατέρα των κοριτσιών.

Η καταγγελία στην ΕΛΑΣ

Το πρωί της Κυριακής, μετά τα όσα ανακάλυψε στο κινητό τηλέφωνο, η μητέρα προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου στη σύλληψή του. Από το Αρχηγείο του Π.Σ, με το που ενημερώθηκε με σχετικό σήμα από την Αστυνομία  η Υπηρεσία,  τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα. Ο Αρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος, τόνισε σε δήλωσή του ότι η Πυροσβεστική, δείχνει «μηδενική ανοχή σε φαινόμενα ανομίας και παραβατικότητας».

Αργά τη νύχτα ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΛΑΣ στην οποία αναφέρονται τα κάτωθι:

«Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (σ.σ. χθες) σε νησί των Σποράδων, ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων. Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο ημεδαπός κατείχε σε κινητή συσκευή υλικό παιδικής πορνογραφίας. Για την ολοκληρωμένη διαλεύκανση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε πρωϊνές ώρες σήμερα από αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού τμήματος έρευνα στην οικία του ημεδαπού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα και ψηφιακό μέσο αποθήκευσης. Από τον επιτόπιο έλεγχο στα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, εντοπίστηκε πλήθος υλικού παιδικής πορνογραφίας και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπό έρευνα υπόθεση. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις