Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νέσμπεργκ ΠΑΟΚ: Έρχεται για να υπογράψει ο Νορβηγός στόπερ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέσμπεργκ ΠΑΟΚ: Έρχεται για να υπογράψει ο Νορβηγός στόπερ

Νέσμπεργκ ΠΑΟΚ: Αναμένεται να βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις

O ΠΑΟΚ περίμενε από τα τέλη Απριλίου όταν και συμφώνησε με τον Ιβάν Νέσμπεργκ να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με τη Βαλερένγκα προκειμένου να ενεργοποιηθεί η συμφωνία και να έρθει στην Ελλάδα. Η συνεργασία του Νορβηγού κεντρικού αμυντικού με την «ομάδα της καρδιάς του», που δεν έκανε πίσω ούτε μισό βήμα προκειμένου να τον αφήσει νωρίτερα, ολοκληρώθηκε -τυπικά- χτες στις 00:00 και έτσι από σήμερα (1/8) μπορεί να ταξιδέψει για το νέο προορισμό της καριέρας του.

Ο Νέσμπεργκ ζήτησε να μην αγωνιστεί στο εκτός έδρας ματς με την Γιερβ, ενώ πριν από μια εβδομάδα γνώρισε την αποθέωση, στο τελευταίο του παιχνίδι στο «Intility Arena» κόντρα στη Βίκινγκ. Έτσι, λοιπόν, ο 26χρονος Νορβηγός αναμένεται να βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να επικυρωθεί το τυπικό σκέλος της συμφωνίας του υπογράφοντας συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον «Δικέφαλο».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις