Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έξοδος Αυγούστου: Το αδιαχώρητο σε λιμάνια, ΚΤΕΛ και εθνικές οδούς
ΕΛΛΑΔΑ

Έξοδος Αυγούστου: Το αδιαχώρητο σε λιμάνια, ΚΤΕΛ και εθνικές οδούς

Έξοδος Αυγούστου: Οι ουρές που σχηματίστηκαν στο λιμάνι από ταξιδιώτες που περίμεναν να επιβιβαστούν στο πλοίο, ήταν τεράστιες

Με κάθε μέσο φεύγουν από το κλεινόν άστυ οι Αθηναίοι, οι οποίοι είναι έτοιμοι να απολαύσουν τις διακοπές τους και τα μπάνια τους, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας. Το αδιαχώρητο παρατηρείται από χθες στα πλοία, γεμάτα αναχωρούν τα ΚΤΕΛ ενώ μεγάλη αύξηση παρατηρείται και στις Eθνικές Oδούς. Οι αδειούχοι εγκαταλείπουν μαζικά την πρωτεύουσα αλλά και τα μεγάλα αστικά κέντρα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με τα νησιά και τους δημοφιλείς προορισμούς της ηπειρωτικής χώρας να βουλιάζουν πλέον και από τους Έλληνες εκδρομείς.

Ουρές στο λιμάνι του Πειραιά

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, oι ταξιδιώτες, σχηματίζουν ουρές για να επιβιβαστούν στα πλοία με την κατάσταση στα λιμάνια της Αττικής να θυμίζει εικόνες από το παρελθόν. Περισσότεροι από 35.000 επιβάτες αναχώρησαν χθες Σάββατο από τον Πειραιά. Εικόνες συνωστισμού παρατηρήθηκαν και στα ΚΤΕΛ Κηφισού όπου η επιβατική κίνηση αυτή την περίοδο είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι κατά 50%.

Και σήμερα το πρωί, οι ουρές που σχηματίστηκαν στο λιμάνι από ταξιδιώτες που περίμεναν να επιβιβαστούν στο πλοίο, ήταν τεράστιες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις