Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πάμελα Άντερσον – Τόμι Λι: Η Λίλι Τζέιμς μιλά για το sex tape
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάμελα Άντερσον – Τόμι Λι: Η Λίλι Τζέιμς μιλά για το sex tape

Πάμελα Άντερσον - Τόμι Λι: Η σειρά αποτελείται από 8 επεισόδια

Όταν ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει η μίνι σειρά της Hulu, «Pam & Tommy», η αντίδραση της Πάμελα Άντερσον δεν ήταν και η καλύτερη, όπως ήταν αναμενόμενο. Η σειρά που αποτελείται από 8 επεισόδια εστιάζει στην εκρηκτική σχέση της Πάμελα Άντερσον με τον Τόμι Λι και φυσικά, από αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει η ιστορία που αφορά την κλοπή του sex tape τους. Οι δύο ηθοποιοί που υποδύθηκαν το ζευγάρι, η Λίλι Τζέιμς και ο Σεμπάστιαν Σταν προτάθηκαν για Emmy για τις ερμηνείες τους και με αφορμή αυτό, βρέθηκαν καλεσμένοι να μιλήσουν στο podcast Awards Circuit.

Στη συνέντευξή της η Λίλι Τζέιμς παραδέχτηκε πως η αντίδραση της Πάμελα Άντερσον στην είδηση της κυκλοφορίας της σειράς ήταν απολύτως λογική, αν σκεφτεί κανείς πως αφορά μια από τις πιο ταραχώδεις φάσεις της ζωής της. Όπως είπε, ήταν και για την ίδια δύσκολο να την υποδυθεί και να μπει στη θέση της, νιώθοντας το άγχος και την αγωνία της κάθε μέρα για να προστατεύσει την ιδιωτική της ζωή. «Κατάλαβα ακριβώς τι ένιωθε η Παμ. Το ένιωθα ακόμα και στο σώμα μου. Όταν είχα να κάνω κάποιες γυμνές σκηνές για τη σειρά και βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο με πολλούς άνδρες, ένιωθα ότι με μείωναν ή με ντρόπιαζαν, το σώμα μου το αντιλαμβανόταν αμέσως. Το ένιωθα, μαζευόμουν, υπήρχε πίεση», αναφέρει η ηθοποιός.

Όπως εξήγησε αργότερα, αν και προσπάθησε να υποδυθεί την Πάμελα Άντερσον με απόλυτο σεβασμό, παρουσιάζοντας την πιο γλυκιά της εκδοχή, τη δικαιολογεί απόλυτα που δεν θέλει να παρακολουθήσει τη σειρά. «Είναι δύσκολο. Πρόκειται για μια μεγάλη συζήτηση, ακόμα το σκέφτομαι αυτό σε καθημερινή βάση. Μπορώ να την καταλάβω, είναι μαρτύριο να παραβιάζουν την ιδιωτική σου ζωή. Ήταν μια γυναίκα που προσπαθούσε να γίνει μητέρα, έκανε τόσα πράγματα», εξηγεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις