Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντίνοος Αλμπάνης Instagram: Ολόγυμνος στο κρεβάτι
LIFESTYLE

Αντίνοος Αλμπάνης Instagram: Ολόγυμνος στο κρεβάτι

Αντίνοος Αλμπάνης Instagram: Ο Αντίνοος Αλμπάνης φωτογραφήθηκε γυμνός, σαν μοντέλο, στο κρεβάτι και έφερε sexy αέρα στα social media.

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης έχει μια ιδιαίτερη και μοναδική αισθητική, κάτι άλλωστε που αποδεικνύεται σε κάθε εμφάνιση και σε κάθε φωτογραφία του στα social media. Κάθε του δημοσίευση κρύβει ένα καλλιτεχνικό αποτύπωμα και για ακόμη μια φορά δημοσίευσε μια sexy, εντυπωσιακή φωτογραφία.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, μοιράζεται με τους followers του τις σκέψεις του, ενώ παράλληλα δημοσιεύει και τις φωτογραφίσεις τις οποίες κάνει, σαν την πιο πρόσφατη.

Στο πρόσφατο post του βρίσκεται καθισμένος σε ένα κρεβάτι, με λευκά σεντόνια χωρίς ρούχα και ποζάρει στο φακό άνετος και με στιλ.

Η γυμνή φωτογραφία του ενθουσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν αμέσως το καλλίγραμμο σώμα του ενώ στη λεζάντα ο Αντίνοος Αλμπάνης έγραψε: «ένα καλοκαίρι, ένα μεσημέρι, σε ένα airbnb στην Κυψέλη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις