Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ακρίτα – Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Το “ξέσπασμα” της Βάνας Μπάρμπα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακρίτα – Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Το “ξέσπασμα” της Βάνας Μπάρμπα

Ακρίτα - Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα

Με μία ανάρτηση στο Facebook, η Βάνα Μπάρμπα θέλησε να σχολιάσει την κριτική που έκανε η Έλενα Ακρίτα στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, για την εμφάνισή της στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου. Η ηθοποιός στάθηκε στο πόσο άσχημο είναι να ασκείται τέτοιου είδους κριτική από τη μία γυναίκα στην άλλη, ενώ εκθείασε την Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου για την στιλιστική της επιλογή.

Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα

«Είναι αληθινά στενάχωρο μια γυναίκα να μιλά άσχημα και προσβλητικά σε μια άλλη γυναίκα. Πόσο δε όταν η μία είναι δημοσιογράφος συγγραφέας με εξαιρετική πένα, ωραίο λόγο, χιούμορ, δηλώνει ευφυΐα και μόρφωση και η άλλη μια πολιτικός, ευρωβουλευτής, επίσης εξαιρετική, της ΝΔ που τόλμησε μέσα στη μιζέρια της σοβαροφάνειας που θέλει τις γυναίκες πολιτικούς μόνο με κοστούμια να αφήσει τη γυναικεία της πλευρά να βγει με ερωτισμό και τόλμη, αφού τόλμησε και έβαλε και κόκκινο φόρεμα, μια και αυτό είναι ιδίωμα μόνο των σταρς.

Αναφέρομαι στην κ. Ακρίτα που μας απογοήτευσε και στην κ. Ασημακοπούλου που τόλμησε σε μια δεξίωση να δείξει τη γυναικεία της πλευρά έστω και στη συγκεκριμένη δεξίωση. Μπράβο κ. Ασημακοπούλου, ήσασταν καλύτερη και από την Julia Roberts, μην μασάτε. Σπάστε τα δήθεν. Αχ, κ. Ακρίτα, τελικά αυτή η κακή κριτική σας έδειξε ότι δεν σώζει ούτε η ευφυΐα ούτε η παιδεία. Μείζον δε τούτου φθόνος» έγραψε η Βάνα Μπάρμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα σχολιάζοντας την εμφάνισή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, τη συνέκρινε με την Τζούλια Ρόμπερτς από την ταινία Pretty Woman. Στην εν λόγω ταινία του 1990, ένας χρηματομεσίτης, τον οποίο υποδύεται ο Ρίτσαρντ Γκιρ, γοητεύεται από την ειλικρίνεια και απλότητα μιας πόρνης, την οποία υποδύεται η Τζούλια Ρόμπερτς, προσπαθεί να τη μυήσει στα μυστικά της ζωής της καλής κοινωνίας και στο τέλος την παντρεύεται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις