Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Το πρώτο γυμναστήριο για σκύλους: Η νέα… τάση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
ΚΟΣΜΟΣ

Το πρώτο γυμναστήριο για σκύλους: Η νέα… τάση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Το πρώτο γυμναστήριο για σκύλους: Οι σκύλοι ανεβαίνουν στον διάδρομο, δένονται από τους ειδικούς του γυμναστηρίου και τρέχουν για 15 λεπτά

Υπό την επίβλεψη γυμναστή και σε κατάλληλα διαμορφωμένους διαδρόμους γυμναστικής, δύο σκύλοι βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση. Αυτός είναι ο τρόπος που αρκετοί ιδιοκτήτες σκύλων επιλέγουν να διασκεδάσουν τα κατοικίδιά τους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, η εκγύμναση των σκύλων έχει γίνει πια τάση, με πολλούς να διανύουν αρκετά χιλιόμετρα για να γυμνάσουν τους σκύλους τους. «Έχει γίνει τάση στο Άμπου Ντάμπι και στο Ντουμπάι. Τα Σαββατοκύριακα όλοι οι πελάτες μου είναι από το Ντουμπάι. Ταξιδεύουν 163χιλιόμετρα για να με επισκεφθούν μαζί με τον σκύλο τους. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο».

Οι σκύλοι ανεβαίνουν στον διάδρομο, δένονται από τους ειδικούς του γυμναστηρίου και τρέχουν για 15 λεπτά με τη δική τους ταχύτητα. Με κάθε επίσκεψη μάλιστα η διάρκεια εκγύμνασης αυξάνεται έτσι ώστε να βελτιώνεται και η φυσική τους κατάσταση. «Ο σκύλος είναι ενθουσιασμένος από την στιγμή που βγαίνει από το αυτοκίνητο. Αναγνωρίζει το μέρος και κατευθύνεται προς τα εκεί, νιώθει άνετα εδώ». Η επιχείρηση κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερους πελάτες καθώς οι ιδιοκτήτες των σκύλων δηλώνουν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες του γυμναστηρίου και τη βελτίωση της φυσική κατάσταση του σκύλου τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις