Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα: Στη «μάχη» για την πρόκριση οι ερυθρόλευκοι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα: Στη «μάχη» για την πρόκριση οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα: Oι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και πάλι κατάμεστο το φαληρικό στάδιο

Να «γυρίσει» το χαρτί υπέρ του μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα προσπαθήσει απόψε ( 22:00, Cosmote Sport 1 HD) ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Μακάμπι Χάϊφα στη ρεβάνς του 1-1 στο Ισραήλ για τον Β’ προκριματικό του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι, ουσιαστικά, απόψε το βράδυ παίζουν… την ευρωπαϊκή τους πορεία, με τη νίκη να είναι μονόδρομος απέναντι στους Ισραηλινούς ώστε να πάρουν την πρόκριση για την Γ’ προκριματική φάση του Champions League, εκεί όπου θα τους περιμένει ήδη ο Απόλλων Λεμεσού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος, από τη στιγμή που δεν ισχύει πλέον ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, θα προσπαθήσουν να «καθαρίσουν» την πρόκριση στην κανονική διάρκεια του αγώνα, καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση, αλλά ίσως και η διαδικασία των πέναλτι. Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από τη Μακάμπι, «πέφτει» μια διοργάνωση και συνεχίζει στον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League και στο μονοπάτι των πρωταθλητών, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Φερεντσβάρος – Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Πάνω από 20.000 φίλαθλοι στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Άρχων της αναμέτρησης ορίστηκε από την UEFA ο Πολωνός, Ντάνιελ Στεφάνσκι, με βοηθούς του τους συμπατριώτες του, Νταβίντ Γκόλις και Μίχαλ Ομπούκοβιτς και τέταρτος ο επίσης Πολωνός, Τόμας Βάιτζα. Υπενθυμίζεται ότι δεν υπάρχει VAR μέχρι τα πλέι-οφ. Η αποστολή του Ολυμπιακού με Μακάμπι: Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Πέδρο Μαρτίνς κρατά «κλειστά» τα χαρτιά του ως προς την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει. Πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τους Ζινκερνάγκελ και Βρσάλικο, δύο παίκτες που είχαν φύγει με προβλήματα τραυματισμού από τη Χάιφα

Πάντως, οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και πάλι κατάμεστο το φαληρικό στάδιο, καθώς ήδη έχουν «φύγει» περισσότερα από 20.000 «μαγικά» χαρτάκια για την αποψινή αναμέτρηση. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, τα 1.200 εισιτήρια που είχαν διατεθεί στους οπαδούς της Μακάμπι Χάϊφα, έχουν ήδη εξαντληθεί. Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Κούντε, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζίνκερναγκελ, Κίτσος.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις