Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζέτα Mακρυπούλια instagram: Aποτυπώνει την ατμόσφαιρα των διακοπών της
LIFESTYLE

Ζέτα Mακρυπούλια instagram: Aποτυπώνει την ατμόσφαιρα των διακοπών της

Ζέτα Mακρυπούλια instagram: «Ανέμελη, αγουροξυπνημένη, ήρεμη, σκεπτική, μέχρι να πιάσω το μαλλί…Μετά πιάνω τον χορό! Καλοκαίρι και παραλία!!!»

Ποιο το νόημα των διακοπών, αν δεν μπορείς να βγεις στην παραλία μόνο με το μαγιό σου και ένα casual T-shirt και να κάνεις hairstyling πιάνοντας πρόχειρα τα μαλλιά σου, βρεγμένα από το νερό της θάλασσας και γεμάτα με άμμο; Αυτή την ατμόσφαιρα αποτυπώνει η Ζέτα Μακρυπούλια σε μια σειρά φωτογραφιών, στις οποίες ποζάρει με το μαγιό της και ένα T-shirt στο ακαταμάχητο χρώμα του σάπιου μήλου. Όπως γράφει στη λεζάντα: «Ανέμελη, αγουροξυπνημένη, ήρεμη, σκεπτική, μέχρι να πιάσω το μαλλί…Μετά πιάνω τον χορό! Καλοκαίρι και παραλία!!!».

Πρόσφατα η ηθοποιός έκανε μία ακόμα ανάρτηση, όπου φορούσε τον αγαπημένο της χρωματικό συνδυασμό: λευκό και μπλε. Συγκεκριμένα, συνδύασε τη λευκή handbag με κομψό φόρεμα σε σκούρο μπλε χρώμα με διακριτικές πτυχώσεις που παραπέμπουν στο αρχαιοελληνικό στυλ. Το σύνολο, σικ και ανεπιτήδευτο, μπορεί να φορεθεί από νωρίς το πρωί σε μια βόλτα ή στο γραφείο μέχρι αργά το βράδυ στις καλοκαιρινές εξόδους μας.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις