Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Πρέβεζα: “Διπλασιάζουμε τους δικαιούχους του «Τουρισμός για Όλους»”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Πρέβεζα: “Διπλασιάζουμε τους δικαιούχους του «Τουρισμός για Όλους»”

Μητσοτάκης Πρέβεζα: Ο πρωθυπουργός είπε ότι θα δοθούν επιπλέον 30 εκατομμύρια ευρώ

Τον διπλασιασμό των κονδυλίων του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Πρέβεζα, στη διάρκεια της περιοδείας του σε Αιτωλοακαρνανία, Πρέβεζα και Θεσπρωτία. Ο πρωθυπουργός είπε ότι θα δοθούν επιπλέον 30 εκατομμύρια ευρώ, και ακόμη 200 χιλιάδες συμπολίτες μας θα μπορούν να κάνουν χρήση για να κάνουν τις διακοπές τους. Αυτό σημαίνει ότι οι δικαιούχοι του voucher των 150 ευρώ (200 ευρώ για ΑμεΑ) αυξάνονται από 200.000 σε 400.000.

Υπενθυμίζεται ότι με το νέο «Τουρισμός για Όλους» σε κάθε δικαιούχο παρέχεται μία άυλη, ψηφιακή, προπληρωμένη κάρτα, στην οποία έχει πιστωθεί το ποσό της επιδότησης και την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

Η παρουσία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της παράκαμψης στον αυτοκινητόδρομο Άκτιο – Αμβρακία

Στην Αμφιλοχία στην εκδήλωση για την παράδοση της παράκαμψης στον αυτοκινητόδρομο Άκτιο – Αμβρακία, βρέθηκε ο πρωθυπουργός όπου και απηύθυνε ομιλία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί περιοδεία σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, της Πρέβεζας και της Θεσπρωτίας. «Σήμερα εγκαινιάζουμε ένα από τα πολλά σημαντικά αναπτυξιακά έργα που γίνονται σε μία Ελλάδα που αλλάζει». «Μετά από πάρα πολλά χρόνια θα εγκαινιάσουμε την παράκαμψη της Αμφιλοχίας, η οποία σήμερα θα δοθεί στην κυκλοφορία για να μπορέσετε να γλιτώσετε τουλάχιστον 25 λεπτά όσοι μετακινείστε από την Ιόνια προς την Βόνιτσα, την Πρέβεζα, προς την Πάλερο, προς την Λευκάδα, ένα από τα πολλά σημαντικά αναπτυξιακά έργα, που γίνονται σε μία Ελλάδα, που αλλάζει» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αιτωλοακαρνανία, πρώτο σταθμό της σημερινής περιοδείας του σε νομούς της Δυτικής Ελλάδος.

«Θέλω να σας δώσω την προσωπική μου διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο, με ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια μέχρι το τέλος της τετραετίας για να στηρίξουμε τους πολίτες, να στηρίξουμε την ελληνική περιφέρεια, να υλοποιήσουμε στο ακέραιο το πρόγραμμα μας και παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες, που μας έτυχαν να θέσουμε στην κρίση του ελληνικού λαού στο τέλος της τετραετίας ένα πλήρες κυβερνητικό έργο, που θα μας επιτρέψει και πάλι να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις